Zvijezdine blagdanske delicije na StoryGourmet radionici

Mirna Medakvić i Karmela Vukov Colić naučile su brojne trikove i nove recepte kojima će oduševiti najbliže

Na prošlotjednoj StoryGourmet radionici by Zvijezda okupili su se zaljubljenici u blagdanske delicije koji su pod palicom Martina Karabajića pripremili čak sedam jela uz neizostavan dodatak majoneze, okusa koji povezuje.  Tako su pripremljeni  Coleslaw, French dressing, Salata za dressing,  bakalar i pastrva u tempuri s raznim dipovima, pašteta od pastrve, tartarski od lososa i burger. 

Televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić i glumica Mirna Medaković naučile su male trikove vrhunskog spravljanja jela, a jedan od aduta sigurno je i receptura Zvijezdinog klasika koja se nije mijenjala od trenutka kada je majoneza proizvedena prvi put, davne 1959. godine. Jedinstveni okus koji povezuje sve temelji se na svježim žumanjcima, suncokretovom ulju te tradicionalnoj recepturi koja ne sadrži konzervanse, dodatne arome ili stabilizatore. 

S blagdanima pred vratima, ova radionica bila je i više no korisna jer će polaznici moći svojim najmilijima predstaviti vrhunska jela te uživati i sami u njima, zahvaljujući brojnim trikovima kako spremiti više jela istovremeno, kojima ih je podučio voditelj radionice Martin Karabajić. 

Preporučujemo