Svakodnevno se pojavljuju na glamuroznim eventima, a na dohvat ruke su im najnovije kreacije svjetskih dizajnera. No, sve se više svjetskih zvijezda odlučuje za odjevne komade poznatih street brendova dostupnih svima. Je li uzrok tome leži u sve većoj ekskluzivnosti limitiranih kolekcija takvih brendova ili su zvijezde shvatile da i ulična moda nudi odlične odjevne kombinacije, teško je ocijeniti. Ipak, sigurno je da se u posljednje vrijeme modni divovi poput Zare, Manga, H&M-a i Topshopa često viđaju na celebrityjima, što nadasve godi promociji njihove odjeće. Jedna od najpoznatijih dama koja je svijet ugodno iznenadila odijevanjem uličnih brendova svakako je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton. I prije nego što je službeno ušla u kraljevsku obitelj Kate je nosila jednostavne haljine pa s time nastavlja i danas. Na službenom putovanju u Indiju pojavila se u cvijetnoj Topshop haljini, koja je podsjećala na tradicionalni indijski sari, a za safari u tamošnjem nacionalnom parku odijenula je sivkaste Zarine hlače. U svibnju je suknju geometrijskog uzorka iz Banana Republica odlično kombinirala s bijelom košuljom i denver plavim salonkama, u čemu je djelovala vrlo chic.

A photo posted by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

The Duchess of Cambridge greets a villager in Pan Bari Village, Assam, India . 13 April 2016 A photo posted by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

A photo posted by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Sličan modni ukus ima i kraljica Španjolske Letizia. Bivša novinarka i voditeljica vijesti Letizia Ortiz Rocasolano udajom za španjolskog prijestolonasljednika unijela je dašak modernog u tradicionalnu kraljevsku obitelj. To se vidi i po njezinom stilu odijevanja budući da za službene prijame često bira odjeću španjolskih modnih divova Manga i Zare. Tako je odlično isfurala Zarin sako za manje od 600 kuna te postala jedna od najboljih ambasadorica španjolske modne industrije.
Još jedna latina obožava Zaru. Glumica Eva Longoria zapanjila je modne sladokusce kad je prije dva mjeseca, za obavljanje dnevnih poslovnih obaveza, odabrala Zarine maslinastozelene hlače. Uz sivi kardigan i veliku bež torbu, pripijene hlače od samo 120 kuna bile su pun pogodak.
No, ovom trendu nisu odoljele ni domaće zvijezde. Nataša Janjić je oduševila kad se na svadbi prijateljice Nevene Rendeli pojavila u laganoj lepršavoj Zarinoj haljini koja se u najnovijoj kolekciji može kupiti za samo 250 kuna. Haljina prožeta srebrnkastim nitima odlično je odgovorala romantičnom vjenčanju na obali, a Nataša je kombinaciju upotpunila velikim naušnicama i ležerno raspuštenom kosom.

Prva.

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Za obiteljski izlet u Budimpeštu glumica Ana Gruica odjenula je dugačku tamnoplavu haljinu koju je pronašla u H&M-u. Lepršavu haljinu kombinirala je s bijelim tenisicama te pokazala da ovakva trendi kombinacija ima smisla jer spaja eleganciju i udobnost.
#weekend #familytrip #loveit #budapest #trip #lovelybags A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on
H&M voli i Jelena Rozga koja je za gostovanje na Narodnom radiju odabrala usku narančastu haljinu koja seže do pola lista. Hajina za samo 199 kuna odlično je odgovarala Jeleninoj vitkoj liniji, a i savršeno se uklopila u njezin modni izričaj.
GRUICA, ROZGA, LONGORIA... Zvijezde vole jeftine komade od 100 i 200 kuna!
Story 
Autor: Ana Samaržija Foto: Društvene mreže, arhiva Storyja