Tom Cruise, glumac koji se proslavio brojnim ulogama u hit filmovima, vjerojatno je najpoznatiji član kontroverzne scijentološke crkve. Iako je mnogo puta izjavljivao kako mu je upravo scijentologija promijenila život i pomogla u mnogim teškim situacijama, čini se kako mu je neke stvari u životu ipak oduzela.

Kako pišu američki mediji, Tom nije vidio kći već četiri godine jer mu vjera ne dozvoljava da održava kontakt s članovima obitelji koji ne pripadaju crkvi. Tom i Katie Holmes bili su u braku od 2006. do 2012. godine tijekom kojeg su dobili kći Suri. Izvor blizak Tomovoj obitelji tvrdi, 'Bez obzira na sve, Suri i dalje voli svog oca, prirodno je da želi biti uz njega. Često postavlja pitanje što je to loše učinila pa je otac ne želi vidjeti'. Ako je vjerovati istom, neimenovanom izvoru, Suri je nekoliko put preklinjala oca da je posjeti. Kako stvari stoje, bez uspjeha.
Kada je Tomova bivša supruga Kate napustila crkvu, njemu je jasno stavljeno na znanje da više ne može viđati čak ni Suri. Ipak, čini se kako Tom razmišlja o tome da prekrši pravila crkve i nakon duge četiri godine susretne Suri. 'Vjerujem da se nešto promijenilo nakon što je Tom doznao koliko nedostaje Suri i sada razmišlja o tome da traži posebnu dozvolu od crkve kako bi posjetio svoju kći', dodao je isti izvor. Autor: D.P. Foto: Getty