Holivudski zavodnik Bradley Cooper i njegova supruga Irina Shayk od kada su postali roditelji male Lee, pokušavaju na sve načine sakriti privatni život od javnosti, no ovog puta im to nije pošlo za rukom. Par se trenutno nalazi u Los Angelesu, a između raznih obveza nastoje svo slobodno vrijeme posvetiti jedno drugome.

Topli ljetni dan iskoristili su za šetnju po gradu, a ponosni je tata u 'klokanici' nosio svoju 4-mjesečnu kćer Leu De Seine Shayk Cooper. Bradley cijelo vrijeme nije ispuštao iz ruke svoju suprugu te je istodobno pazio da neželjeni paparazzi ne ulove lice malene Lee. No, u jednom trenutku je malena zaplakala pa je mama brzo pripremila mlijeko u bočici, koje je potom dodala tati a on je strpljivo pazio da malena popije cijelu bočicu. Čak i kada je dobio poruku na mobitel, nije prekinuo s hranjenjem svoje miljenice.

Očito je kako očinstvo jako godi nekadašnjem velikom holivudskom zavodniku, koji je do sada bio poznat po vezama s brojnim ljepoticama, poput manekenke Suki Waterhouse, bivše supruge Jennifer Esposito, glumice Zoe Saldana i brojnih drugih, no očito se smirio tek s 11 godina mlađom Irinom. N. P. Fotografije Profimedia i Instagram