HP Inc. predstavlja prvu u nizu globalnih inicijativa za promicanje svijesti o sigurnosnim opasnostima za tvrtke i korisnike. HP studios premijerno donosi dramatičnu web-seriju, The Wolf, koja slikovito prikazuje opasnosti kojima su izložene poslovne mreže te što tvrtke moraju poduzeti kako bi se zaštitile, a u glavnoj je ulozi nagrađivani glumac Christian Slater. Slater u seriji sustavno i s lakoćom hakira tvrtku – od ureda za pohranu pisama do sobe za sastanke uprave – zahvaljujući stvarnim slabostima na nezaštićenim pisačima i računalima. U prvoj epizodi prikazano je kako sigurnost više nije samo odgovornost mreže niti neko rubno područje, već da se tiče svakoga od nas.

„Kako sustav povezanih uređaja ubrzano raste, tako i napadi na mrežne sustave postaju sve složeniji i snažniji. Zaštita uređaja, podataka i identiteta ključna je za održavanje povjerenja u tehnologiju te prilikom odluke s kim i s čim se povezujemo“, izjavio je Antonio Lucio, direktor za marketing i komunikacije tvrtke HP. „HP na vlastitom primjeru pokazuje kako se postiže stalan i značajan napredak u osiguravanju budućnosti računalne tehnologije, a serija The Wolf predstavlja kreativan način podizanja svijesti o tom sve većem izazovu za tvrtke.“ „Sposobnost Christiana Slatera da odigra privlačno uznemirujućeg hakera, kao i njegova popularnost u svijetu internetske sigurnosti, čine ga pravim odabirom za ukazivanje na sigurnosna pitanja zbog kojih tvrtke postaju podložne napadima. Pratite kako se radnja serije The Wolf razvija i kako HP Secure predstavlja rješenje za prijetnje i slabosti”, izjavio je Lucio.
Seriju The Wolf režirao je Lance Acord, nominiran za nagrade BAFTA i Emmy, a montažu potpisuje dobitnik Oscara Kirk Baxter. „Hakiranje predstavlja ozbiljan i sve veći problem za tvrtke i korisnike. Kada mi je HP predložio suradnju na ovoj seriji, mislio sam da je to izvrsna prilika za informiranje javnosti o tome kako se bolje zaštiti protiv napada na mrežne sustave“, izjavio je Christian Slater. U sljedećih nekoliko mjeseci HP će se potpuno posvetiti ponovnom osmišljavanju sigurnosti kroz cijeli niz suradnji, događaja i inovacija proizvoda za što sigurnije uređaje, rješenja i tehnologije. Web-seriju možete pogledati i na adresi www.hp.com/TheWolf. Više informacija o usluzi HP Secure potražite na adresi www.hp.com/go/reinventsecurity.

Više o HP-u

Tvrtka HP Inc. stvara tehnologiju koja omogućuje bolju kvalitetu života svima, gdje god se nalazili. Naš portfelj pisača, računala, mobilnih uređaja, rješenja i usluga omogućuje nam kreiranje nenadmašnog iskustva. Više informacija o tvrtki HP Inc. možete pronaći na http://www.hp.com.