HRT ODABRAO Znamo tko od naših pjevača ide na Eurosong

Pjevač Jacques Houdek predstavljat će Hrvatsku na tom 62. glazbenom natjecanju, koje bi se trebalo održati u svibnju u Kijevu, a ovih će se dana znati i pjesma

Iako se već duže vremena nagađalo o našem predstavniku za ovogodišnji Eurosongu, sada se napokon zna i tko ide. HRT je odlučio da nakon sedam pokušaja na to natjecanje ide Jacques Houdek, koji će konačno pjevati za Hrvatsku u svibnju u Ukrajini, piše Večernji list.

Doba godine koje grije dušu i srce

No, kako smo i pisali, ovih se dana organizatori ukrajinskom natjecanja suočavaju s brojnim problemima pa je gotovo cijeli organizacijski tim u znak protesta dao otkaz tako da se postavilo pitanje hoće li se ove godine Eurosong s obzirom na niz problema uopće održati. No, ako bude mi znamo tko će nastupati u ime Hrvatske na tom 62. glazbenom natjecanju. Idući tjedan znat će se i pjesma s kojom će Houdek nastupati  u Kijevu, a navodno će pjevati autorsku skladbu.

Hrvatska se posljednjih nekoliko godina nije uspjela plasirati u finale, HRT je odlučio da se Hrvatska neće natjecati na Eurosongu 2014. i 2015. godine. Na natjecanju je ponovno sudjelovala 2016. i plasirala se u finale natjecanja.

Jacques Houdek

Foto: Facebook, arhiva Storyja

POTPUNO OČEKIVANO Potvrđeno u kojem će se gradu održati Eurosnog 2018.

Preporučujemo