Reality zvijezdi Kim Kardashian West i reperu Kanye Westu treće će dijete roditi surogat majka, a Kim je na svom SnapChat profilu podijelila s fanovima nekoliko fotografija i video s partyja koji je upriličila u povodu dolaska bebe. Baby shower je obilježen u znaku trešnjinih cvijetova, pa su se uzvanici osjećali veličanstvano prolazeći kroz 'šumu' rascvjetalih stabala trešnje. Svi su bili toliko zadivljeni da su Kim dijelili komplemente kako je nadmašila samu sebe u organizaciji ove zabave. "OK društvo, ovo je baby shower za bebu broj tri. Odlučili smo se za 'čaj za troje' u šumi stabala trešnje', otkrila je Kim pokazujući kako je prostor uređen.

Kim ne bi bila Kim da party nije iskoristila i za vlastitu promociju, odnosno (ovaj put) promociju vlastitog parmefa koji 15. studenog kreće u online prodaju. Naime, kako su gosti napuštali zabavu tako su na poklon dobijali novi proizvod Kimina beauty brenda KKW Beauty.

Među brojnim zvijezdama koje su bile pozvane na party našli su se model Chrissy Teigen, Kimina sestra Khloe Kardashian i 4-godišnja kćer North. Kim i Kenye još imaju i 1-godišnjeg sina Sainta, a da čekaju treće dijete objavila je sama Kim u traileru za sezonu 14 obiteljskog reality showa 'Keeping Up With the Kardashians', još u rujnu.

N. P. Fotografije Instagram