Neki od nas jednostavno su rođeni s prekrasnom kožom bez mana, no za većinu koža je ogledalo stila života, stresa, prehrane i nedostatka vremena i pažnje. Postoje različiti tretmani koji mogu vašu kožu učiniti zdravijom i mladolikom, no s obzirom na to da nas s godinama muči više toga ponekad je samo potrebno pronaći idealnu kombinaciju. Bore na licu neizbježne su kada pređete tridesetu, a s borama vaša kože može postati suha, dehidrirana ili masnija i nečista. Iz tog razloga sve veći broj žena okreće se kombiniranju tretmana i preparata za njegu kože lica. Med Visage paket regeneracije Med Visage paket regeneracije u Poliklinici Bagatin, poznat i kao mini lifting lica, najbolja je kombinacija za oporavak kože nakon dugotrajnog izlaganja UV zrakama. Paket se sastoji od kristalne REVIDERM Skin Peeler mirodermoabrazije i jedinstvenog, ultrazvučnog tretmana Med Visage, popularno nazvan „nekirurški Face Lifting“. Ova posebna kombinacija tretmana trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat - stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladolik izgled.

Med Visage tretman Zašto je Med Visage najbolji tretman za neinvazivno pomlađivanje? Koža lica sastavljena je od tri posebna sloja: vidljivog vanjskog površinskog sloja koji se zove epidermis, sloja ispod površine bogatog kolagenom koji se zove dermis te unutrašnjeg sloja ispod dermisa koji se zove donje masno tkivo. Kada se kolagen u ta tri sloja raspadne zbog vanjskih čimbenika, poput izloženosti suncu, genetike ili jednostavno starenja, lice se počinje opuštati i borati. Med Visage – nekirurški Face Lifting u svom radu koristi ultrazvuk jačine 5 MHz. Sam ultrazvuk ne proizvodi klasičan ultrazvučni val, već je nadograđen dodatnom modulacijom koja taj val čini moćnijim i efikasnijim te omogućuje zagrijavanje potkožja do te mjere da potiče stvaranje novog kolagena. Ultrazvučno djelovanje Med Visage tretmana omogućuje dubinski tretman koji može učinkovito smanjiti bore i opuštenost kože lica i vrata. Med Visage zbija vezivna vlakna kože, posebno kolagen i elastin te na taj način omogućava očekivani efekt prirodnog zatezanja kože. Zanimljivo je da su rezultati vidljivi nakon prvog tretmana dok je za najbolje rezultate potrebno napraviti 3 do 5 tretmana. Kako izgleda tretman? Sami tretman u Poliklinici Bagatin započinje čišćenjem i toniziranjem lica za što se koristi linija preparata koja će najbolje odgovarati tretiranoj koži. REVIDERM Skin Peeler mikroderomabrazijom zatim će se uklonit rožnati sloj kože i omogućiti rast novih, zdravih stanica. Tretman Med Visage će potom uz pomoć ultrazvuka umiriti kožu i „ispeglat“ sitne borice. Cilj ove izvrsne kombinacije je ukloniti površinske stanice kože, smanjiti pore, ukloniti hiperpigmentacije, poboljšati tonus kože i u dubljim slojevima potaknuti proizvodnju kolagena. Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Najvećom prednosti ovog tretmana smatra se što ne postoji posebno vrijeme oporavka tako da odmah nakon tretmana možete obavljati svoje svakodnevne aktivnosti. Kako bismo što bolje razumjeli kožu lica naših klijenata, prije svakog tretmana moguće je napraviti profesionalnu analizu uz pomoću jedinstvenog sustava VISIA. VISIA sustav pruža jasan, višedimenzionalan uvid u individualne aspekte vašeg tena koji utječu na ukupni izgled te služi kao vodič u personaliziranom programu tretmana vaše kože lica. Ovaj izuzetni alat pruža informativnu usporedbu karakteristika vašeg tena s tenom osoba iz baze podataka koja u sebi sadrži tisuće i tisuće profila, a iscrpne informacije pomažu nam da predložimo optimalne tretmane i načine za njegu kože koji su ispravni za vas.
Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija Ako vas zanima više informacija o Med Visage paketu regeneracije na kojeg se ovaj mjesec možete naručiti po posebnoj promotivnoj cijeni slobodno nas kontaktirajte telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@poliklinikabagatin.hr. Također, više informacija možete saznati i na našoj web stranici www.poliklinikabagatin.hr. Fotografije: Press