Putovanja često znaju biti iscrpna i dosadna, no ako Indira Levak putuje s vama, zabava je zagarantirana. Vrckavu pjevačicu na gažu je vozio suprug Miroslav, a ona im je vrijeme kratila pjesmom. Objavila je simpatični video na svom Instagram profilu u kojemu pjeva pjesmu 'Mađarica' Zdravka Čolića pokušavajući nagovoriti supruga da i on zapjeva s njom. No, suprug se nije dao nagovoriti, a pjevačica je u opisu ispod videa napisala: "Čola je prvi počeo! Izazvao nas je. Odnosno samo mene! A muža budim! Buđenje Kikinda stiže Indira!"

Indira je nedavno napustila grupu Colonia nakon 21 godinu i odlučila je započeti svoju samostalnu karijeru. "Već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek", napisala je na društvenim mrežama svoje razloge odlaska.

Pjevačica uvijek ističe kako joj je suprug najveća podrška u svemu. Odluku o napuštanju Colonije prepustio je njoj samoj uz obećanje da će biti uz nju što god da odluči. Ovi sretni supružnici u svibnju su proslavili treću godišnjicu braka, a Indira je tada objavom na Instagramu raznježila sve svoje fanove: "Ljubavi moja, naša ljubav donosi mi sreću i veselje! Ništa na ovom svijetu ne može biti tako divno kao ljubav koju si mi podario i znam da će tako ostati zauvijek. Bez tebe ne bih bila osoba kakva sam sada. Bez tebe moji snovi nikada ne bi bili ostvareni. Bez tebe bi moj život bio prazan. Sretna nam 3 godišnjica braka mužiću moj!"

  Autor: I.P. Foto: Story arhiva/Instagram