Indira Levak zadala si je težak zadatak

Indira Levak poznata je po tome što u svakoj prilici odlično izgleda. Javno voli isticati kako uvijek njeguje zdrav i aktivan život, a rezultati su i više nego vidljivi

Ljeto je pred vratima i sada je krajnje vrijeme za udariti finiš kako bi zasjali na plaži. To vrlo dobro zna i pjevačica Colonie Indira Levak. Na svojem Instagram profilu objavila je kako izgledaju pripreme za njezino ljeto. U dvoje je sve lakše, pa tako i Indira vježba pod budnim okom svojeg supruga Miroslava Levaka.

PODRŠKA KAUBOJIMA Ni domaće zvijezde nisu mogle odoljeti navijačkom ludilu

‘Rad, rad i samo rad!! Evo vježbice za gluteus i zadnju ložu!’ napisala je Indira ispod videa koji je objavila na Instagramu. Video pokazuje da je Indira u odličnoj formi, i isto tako da se vježbanje itekako vidi na njezinom uvježbanom tijelu.

Osim što su i u sretnom i skladnom braku i zajedno treniraju, Indira i Miroslav partneri su i na poslu. Usprkos brojnim obaveza oko gaža, Indira je u voše navrata istaknula kako i u natrpanom rasporedu uvijek nalazi vremena za tjelovježbu.

Uz zdrav i aktivan život, naravno da je za Indirn dobar izgled zaslužna i ljubav, kojom je suprug obasipa. ‘On je moja ljubav, zaštitnik, potpora…Ušao je u moj život i otad je sve krenulo nabolje. Često mu u šali znam predbaciti zašto se prije nije pojavio. Naravno, sve je lakše kad je tu ljubav i kad ona vlada našim životom. Miro me drži kao kap vode na dlanu’, izjavila je nedavno.

Autor: M.D.

Foto: Instagram

Indira Levak poručila Lani Jurčević: 'Luda si'

Preporučujemo