Talijanski Marie Claire (lipanj 2009.) za ovu sezonu predlaže nekolko stilova za plažu, od uvijek modernog mornarskog looka do rock verzije koja je ove godine must have. (Slike povećajte klikom sa mišem.) Rock look u vječnoj crnoj, ovog će ljeta nositi svaka djevojka koja njeguje “pomaknuti” stil. Od dvodjelnih badića do jednodjelnih sa tankom crtom preko trbuha, ovi će modni komadi biti i dobar izbor kao it gornji dio za večernji styling. Sa nakitom u srebrnoj ili zlatnoj na preplanuloj koži, te uz donji dio u obliku dimija ili pak običnih traperica i platformi ili gladijatorica, vaš look biti će super trendy.

Mornarski look svake sezone proljeće-ljeto dobiva novo cool preobraženje. Za vruće dane na plaži mornarske pruge u crvenoj i D&G kape za glavu biti će "touch" koji je neizostavan kako biste ostvarili trendy navy look. Pobrinite se da uz badić odjenete i ostatak outfita za plažu u mornarskom, pa će ručnik, šešir, japanke ili bandana morati također sadržavati elemente mornarske estetike.
Ljubičasti look laska preplanuloj koži, a ove je sezone i hit boja za plaže. Oplemenite svoj look suptilnim motivima na badiću ili pak svjetlucavim efektom, no neka ljubičasta ipak bude dominantna. Sa šeširom i komadom nakita, te raspuštenom kosom osigurati ćete ležerna look ne samo tijekom sunčanja, već i tijekom cijelodnevnog provoda na obali, bilo to u obližnjem cocktail baru ili u uživanju u sportu.
Savana look obogaćen je maramama u tribal ili životinjskog printa, prozračnim svijetlim šeširima sa velikim obodom te predimenzioniranim narukvicama. Neutralni tonovi sive, bijela i crna daju sofisticiranost outfita, a sa laganim twistom u bojama ostvarit ćete trendy dnevni look.
Tropicana look pršti bojama i detaljima. Turban u svijetloj rozoj nijansi, predimenzionirane okrugle sunčane naočale te psihodelični flourescentni uzorci izdvojit će vas iz mase. Za noćni look iskoristite turban i otkačene uzorke prebacite na prozračne večernje haljine u kombinaciji sa otvorenim sandalama vrtoglavih potpetica.
Sportski look savršen je za one koje preferiraju ležeran look i za dnevni outfit. Tuba gornji dio badića može vam poslužiti i za dnevnu kombinaciju zašetnju  gradom, a kombinirajte ga sa ultra kratkim hlačicama i šiltericom, te japankama.
Svjetlucavo će obožavati djevojke koje vole biti  centru pažnje i na plaži. Bijelo u kombinaciji sa kristalima ili blještećim kamenčićima biti će pravi izbor za vas. Super luksuzan look ostvarit ćete ako na vrat stavite ogrlicu prepunu cirkonima ili drugim poludragim kamenjem.
Bianca Šehović