Ona je najpoznatiji (i najbolje plaćeni) model na svijetu, no kada nije na snimanjima ili na modnim pistama, poput svake mlade djevojke obožava ležeran stil. No, i u casual kombinacijama, najčešće bez make upa na licu, inspiracija je brojnim djvojkama koje je prate na Instagramu. Njezine frizure pravo su nadahnuće za sve djevojke koje imaju dugu kosu, pa ako na prvi pogled i pomislite kako ni im ne pridaje previše pažnje, Gigi zapravo nameće trendove! Za izlazak u grad i neobavezne prigode sasvim je trendi kosu prikačiti sa strane ukosnicama ili većim kopčama te pustiti nekoliko ležernih pramenova da padaju sa strane.

yesterday / @tommyhilfiger meetings !! more @tommyxgigi on its way for you guys :) :) x

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Besprijekorno 'ispeglana' kosa savršena je čak i za večernji izlazak - recimo s prijateljicama u grad!

🌧❣️ @maybelline @erinparsonsmakeup @kennalandny @nailsbymarysoul @reebok

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Gigi dobro zna da se ove sezone ne nosi klasični konjski rep, nego onaj vezan - na vrhu glave!
Za trenutke kada se želite osjećati poput zaigrane djevojčice dovoljno je nakovrčati kosu i vezati je mašnicom. Rezultat - neodoljivo presladak look!

sundays ... 🌹☕️🍳🥓

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Frizura inspirirana kultnim filmom Ratovi zvijezda hit je sezone! Gigi je na vrhu glave kosu svezala u dvije male pundže, te izvukla nekoliko pramenova sa strane.

@reebokwomen #perfectnever 👟 #ad

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Gigi nastoji sve slobodne trenutke provesti sa dečkom Zaynom Malikom, a za ležerne situacije nema ništa praktičnije (a tako slatko) od klasične pletenice!

🌴🌴🌴

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

N. P. Fotografije Instagram