SensoCare tehnologija Gorenje SensoCare perilice rublja nude programe koji se savršeno uklapaju u svaki ritam života, nudeći svakom korisniku željenu funkciju. Bez obzira na odabrani program, rublje će uvijek biti nježno i pažljivo oprano, a boje će zadržati svoje prave nijanse. Tehnologija koja brine o zdravlju SensoCare tehnologija omogućava da se svaka vrsta tkanine opere na najbolji mogući način, uz optimalnu kombinaciju temperature i količine vode, vremena i brzine okretanja bubnja. SensoCare perilice krasi i posebno razvijen način pranja naziva AllergyCare. Dodatno ispiranje i viša razina vode uklanjaju ostatke deterdženta i alergena iz rublja, a rezultat je do 49 % bolje isprano rublje. Time se iritacije i alergijske reakcije uzrokovane kemikalijama deterdženta, ostalim alergenima i grinjama svode na minimum. Ovaj način pranja može se kombinirati s programima za pranje pamuka te šarenog i vunenog rublja što je čini idealnom perilicom za ljude s osjetljivom kožom ili za one koji naginju alergijama kao i za obitelji s djecom.

Nježno, nježnije... Veliki broj programa osigurat će prilagodbu perilice različitim vrstama tkanine. PerfectBlack program pranja pobrinut će se kako osjetljivo crno rublje nikada ne bi upoznalo bljedilo. Za sve one koji vole naporno trenirati tu je SportWash način pranja koji će osvježiti sportsku odjeću. StainExpert funkcija uklonit će i najtvrdokornije mrlje od voća, vina, kave ili čokolade bez dodavanja specijalnih deterdženata, a za sve one koji vode posebnu brigu o prirodi i koriste "zelene" deterdžente, ovdje je i BioWash program. Maksimalna ušteda i miran san Više nije potrebno brinuti o potrošnji energije, vode i vremena. Poseban Total Weight Control sistem automatski prepoznaje količinu rublja stavljenu u bubanj i tome će prilagoditi potrošnju vode, električne energije i trajanje ciklusa pranja. Rezultat je manja potrošnja vode i energije i kraće vrijeme pranja. Za dodatne uštede pobrinut će se funkcija TimeCare koja smanjuje vrijeme pranja do 42%, a EcoCare način pranja namijenjen je najekonomičnijem mogućem pranju i donosi uštede u potrošnji vode i električne energije do 57%. Za miran san tu je NightWash tihi program perilice s nježnijim i tišim okretajima bubnja.
Inverterski motor PowerDrive Gorenje SensoCare perilice rublja proizvedene su da traju. Iznimno pouzdan i snažan inverterski motor PowerDrive radi bez četkica što eliminira mehanička naprezanja, trenje i habanje. Rezultat je bolja učinkovitost pranja, bolja energetska učinkovitost, tiši rad i dulji životni vijek motora i same perilice. Ovaj snažan motor koristi se u najboljim modelima, kao što je perilica rublja kapaciteta 9 kg s brzinom centrifugiranja do 1600 okr/min. Prednosti inverterskog motora PowerDrive: - Visoka učinkovitost - Niska razina buke (manje ili do 6dB) - Velik kapacitet punjenja (do 9kg) - Visoka brzina centrifugiranja (do 1600 okr/min) - Niža potrošnja energije - Duži životni vijek - Bolja ukupna učinkovitost pranja Uz inovativni inverterski motor PowerDrive dolazi i dodatna 10-godišnja garancija na motor.
Od 20.01.2017. kupci Gorenje Sensocare perilice rublja s inverterskim motorom PowerDrive imaju mogućnost ostvariti 10 godina garancije na inverterski motor. Redovna garancija aparata bijele tehnike Gorenje iznosi 5 godina, a prijavom na www.gorenje.hr kupac dobiva dodatnih 5 godina garancije na motor, dakle ukupno ima 10 godina garancije na motor. Na stranici http://www.gorenje.hr/prijava-garancije-sensocare#registrirajte-se-i-aktivirajte-garanciju potrebno je unijeti osobne podatke te podatke o perilici rublja, a na e-mail će stići certifikat koji potvrđuje prijavu 10-godišnje garancije. Jednostavno do savršeno opranog rublja