Po mnogima najljepša hrvatska misica, Branka Krstulović tom se laskavom titulom okrunila 1994. godine, naslijedivši krunu od Splićanke Fani Čapalije. Tada joj je bilo samo 19 godina, a zahvaljujući prirodnoj ljepoti i nenametljivosti, osvajala je gdje god se pojavila. I tada je bila jedna od glavnih tema showbizz rubrika, kao i jedna od češćih gošća društvenih zbivanja. Često je izlazila u kultni Saloon gdje je sredinom 90-ih nastala i ova fotografija za koju bi malo tko povjerovao da je snimljena prije dvadesetak godina.

Branka Bebić sredinom 90-ih godina I danas, ovoj ponosnoj majci trojice sinova na izgledu bi mogle pozavidjeti dvostruko mlađe kolegice jer godine joj ne mogu ništa. I dalje plijeni svojom pojavom gdje god se pojavi.
  Ljepotu zelenooke Metkovke 90-ih je zamijetila vlasnica modne agencije Tihana Harapin Zalepugin. ''Bila je toliko upečatljivo prirodno lijepa da je i danas mnogi smatraju najljepšom. Bila je prava mudrica i nikada neću zaboraviti njezin govor kada je na svjetskom izboru u Sun Cityju ušla u finale. Rekla je pred cijelim svijetom: ‘Zahvaljujem na pitanju, no prije nego što odgovorim htjela bih pozdraviti svoju zemlju u kojoj je bio rat i u kojoj još osjećamo posljedice svega što smo proživljavali…’' Bilo je to i političko izjašnjavanje i mi iz direkcije joj to nismo čak ni spominjali a kamoli tražili od nje… Ona je o tome govorila spontano i pokupila veliki pljesak. Sjećam da baš bila dostojanstvena i svoja'', ispričala je nedavno za Story.hr Tihana Harapin Zalepugin.
Branka Krstulović   Autor: Ž.S. Foto: Saloon, Story