Premda frizurom koju uvijek nosi katkada 'razljuti' modne kritičare, mlada Dakota Fanning izborom odjevnih kombinacija nadvlada i taj 'nedostatak'. Nedavno (19. studenoga) je tako za godišnju svečanost Save the Children Illumination Gala u New Yorku, oduševila u haljini Zaca Posena u modroj boji, iz Resort kolekcije 2015.

Nekoliko dana ranije Dakota je isti efekt postigla pojavivši se večeri u zološkom vrtu Central Parka u New Yorku, kada je  odjenula malu crnu haljinu Saint Laurent proljeće 2015., srebrnu clutch torbicu s potpisom iste kuće, te crne čizme do iznad koljena.
Na 18. dodjelu Accessories Council ACE Awards održanu u Velikoj Jabuci, na kojoj je imala ulogu prezenterice nagrade u kategoriji dizajner godine, Dakota je nosila kobaltno plavu rupičastu haljinu Proenza Schouler, uz koju je iskombinirala crno-bijelu Proenza Schouler clutch torbicu, te plavo-crne sandale s potpisom iste kuće iz kolekcije proljeće 2015.
Za premijeru filma 'Effie Gray' u Londonu, održanu početkom listopada Dakota je nosila crvenu haljinu od jelenje kože s potpisom kuće Valentino, iz Resort kolekcije 2015. Premda obično nosi istu frizuru, styling je začinila popularnim Valentino štiklama u boji kože, te crvenim ružem na usnama.
Na reviju kuće Chanel na Paris Fashion Weeku u rujnu, glumica je zablistala u crnoj Dior Couture haljini.
Na proslavi W magazinea u New Yorku u listopadu, Dakota je od glave do pete bila odjevena u Saint Laurent. Prljavo bijela haljina s crnim detaljima i mašnom, te zlatnom clutch torbicom i crnim štiklama bilu su pun pogodak za slatku glumicu.
Jednako kao i šarena haljina Kenzo iz Resort kolekcije 2015., koju je nosila na 2. dodjeli Fashion Media Awards početkom listopada u New Yorku, uz kobaltno plave wedges Kenzo sandale koje su sjajno upotpunile njezin look.  and gold coin studded wedges are divine and the perfect option with the dress.
Fotografije: Profimedia