U posljednje vrijeme na društvenim mrežama se raspravljalo o tome je li stražnjica Toma Cruisea u filmu 'Opercaija Valkira' prava ili umjetna. Sve je počelo tweetom koji je podigao prašinu i proširio ju i na ostale društvene mreže. Tweet korisnika koji je zapalio obožavatelje podijeljen je čak 15.000 puta.

Popularni glumac odlučio je stati na kraj nagađanjima obožavateljica, pri čemu se ovoj drami dobro nasmijao. "Ne, nisam nosio umjetnu stražnjicu. Nemam pojma zašto misle da je umjetna. Nismo koristili proteze ni umetke u filmu," obznanio je stranim medijima 55-godišnji glumac. Cruise je nedavno povrijeđen prilikom snimanja novog nastavka filma 'Nemoguća misija' koji će u kinima biti do srpnja 2018. Ozlijedio se prilikom neuspješnog pokušaja skoka između zgrada na londonskom setu. Slavni glumac poznat je po tome da sve svoje filmske akrobacije izvodi sam, a ovoga puta to ga je koštalo zdravlja.
Istina o jednoj od najpoželjnijih muških stražnjica
Story 
Glavni glumac kultnog filma 'Top Gun' stranim medijima otkrio je još jednu stvar o kojoj se nagađalo, a to je snimanje novog nastavka istoimenog filma. Cruise je potvrdio kako će si ispuniti ovu želju, a snimanje će započeti već iduće godine. Originalni film režirao je pokojni Tony Scott, a ta uloga za idući nastavak pala je u ruke Josepha Kosinskog.
Istina o jednoj od najpoželjnijih muških stražnjica
Story 
Autor: A.S. Foto: YouTube, Getty