Ivan Rakitić: S Raquel planiram zajednički život

Koliko mu je trebalo da osvoji srce smeđokose Španjolke, 22-godišnje Raquel Mauri, kako mu se sviđa živjeti u Sevilli te što očekuje od Eura, koji u lipnju počinje u Poljskoj i Ukrajini, govori nogometaš Ivan Rakitić

Već na samom početku nogometne karijere, Ivan Rakitić pokazao je da zna što su to trud, rad i odricanje. U rekord­nom roku vinuo se među vrhunske sportaše nakon čega je samo redao us­pjehe. Kad je potpisao unosni ugovor sa španjolskim nogometnim klubom Sevilla, slavio je tri dana. S razlogom. Život mu se u potpunosti promijenio. U godinu i pol dana, koliko živi u Sevilli, us­pješni reprezentativac naučio je španjolski jezik i stekao nove prijatelje. Nerijetko ga se može vidjeti i kako obilazi znamenitosti grada među kojima je i Plaza de España, njegova omiljena lokacija kojom nas je proveo. Upravo je u Španjolskoj reprezentativac upoznao i 22-godišnju Raquel Mauri s kojom je u vezi posljednjih devet mjeseci.

Konačno otkrivena tajna Rakitićeve nove tetovaže

Story: Gdje ste upoznali Raquel?
Radila je u kafiću nasuprot hotela u kojem sam živio prvih nekoliko mjeseci kada sam došao u Sevillu. Čim sam je ugledao, svidjela mi se, ali sedam mjeseci nagovarao sam je da izađe sa mnom na večeru. Nakon toga nismo se odvajali jedan od drugoga.

Story: Koliko ste dugo u vezi?
Devet mjeseci i jako nam je lijepo. Raquel je rođena u Španjolskoj, uz nju sam naučio španjolski jezik gotovo do savršenstva, a nakon završetka Europskog nogometnog prvenstva, planiramo početi zajedno živjeti.

CIJELI INTERVIEW I EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE U NOVOM BROJU TJEDNIKA STORY

Razgovarala Jadranka Tomić
Fotografije Jose Luis Risquez

Sretna jutra uz savršenu ženu

Preporučujemo