Ivana i Tony predali papire za razvod

Nakon petomjesečnog života na različitim adresama, supružnici i poslovni suradnici Ivana Nobilo i Tony Cetinski sporazumno su odlučili da više nema povratka pod isti krov

Premda se činilo da će životom na razli­čitim kućnim adresama (baš kao što u mnogim slučajevima pomognu i odvojene bračne postelje!) potaknuti i oživjeti bračnu strast između Ivane Nobilo i Tonyja Cetinskog, to se nije dogodilo. Štoviše! Nakon što je par posljednjih pet mjeseci živio odvojeno: ona s kćerkicom Pijom u dosadašnjem domu na Črnomercu, a on u njihovu poslovnom prostoru u zagrebačkoj Mesničkoj ulici, ovih su se dana, kako doznajemo, sastali kako bi popričali o budućnosti svoje veze. Razgovarali su o svom odnosu, o zajedničkim poslovima, dakako, i o njihovoj kćerkici Piji, te mirno i prijateljski zaključili kako se u svemu i dalje mogu složiti, kako mogu skladno funkcionirati kao poslovni partneri i prijatelji, ali ne više i kao bračni supružnici.

Tony Cetinski: "Da mogu, poželio bih da me probude iz ove bizarne i tragične noćne more"

Obostrani napori, pa i želja da spa­se brak, navela ih je da pokušaju odvojeno živjeti i tako prebroditi dosad najveću krizu u svom braku, ali taj je pokušaj očito bio tek strateški potez da se spasi nešto što se, danas je jasno, spasiti nije moglo. I odlu­čili su. Papire za pokretanje brakorazvodne parnice predali su, kako doznajemo upravo iz krugova bliskim paru, jednom odvjetničkom uredu, a ovih bi se dana oni trebali i procesuirati.

– Da, to je točno. Ivana i Tony odlučili su se na razvod braka – bilo je sve što smo doznali od PR menadžerice Snježane Jerković koja je doda­la kako su se pjevač i njegova uskoro bivša supruga dogovorili da o toj suviše intimnoj i bolnoj temi – ne žele pričati u javnosti.

Napisala Sandra Njavro
Fotografije Josip Regović / Halopix / Pixsell
arhiv Storyja

Tony Cetinski oglasio se povodom prometne nesreće

Preporučujemo