Pjevačicu Ivanu Marić, natjecateljicu showa 'Tvoje lice zvuči poznato', zatekli smo na zagrebačkom predstavljanju torbica koje je za brend Carpisa dizajnirala glumica Penelope Cruz sa sestorm Monicom Cruz. Bila je to prilika za mali ženski razgovor o modi i ljepoti, a Ivana je rado govorila o tome gdje se odijeva, podliježe li trendovima, što radi s odjećom koju više ne nosi... 'Nisam ljubiteljica šopinga i ne smatram se nekom trendsetericom. Za puno toga nemam pojma gdje se može kupiti! U šoping idem samo kad nešto doista trebam', otkrila nam je Ivana Marić. Cijeni domaće dizajnere i privržena im je, a s nekima surađuje već dugi niz godina. 'Najčešće nosim Krie design dizajnerice Kristine Burje, te Zorana Aragovića i njegov brend BiteMyStyle. Oni već znaju moju osobnost i uvijek pogode točno što meni treba.

Ivana Marić U slobodno vrijeme, Ivana se odijeva casual i bitno joj je da joj je udobno i toplo. Kako otkriva, sve što od odjeće i obuće ne nosi dulje vrijeme, prosljeđuje nekome kome bi moglo trebati. Popularna pjevačica nije ni pobornica cipela. 'Nisam nikad brojala koliko cipela imam, nisam tip sakupljačice', rekla je. No, događa joj se ponekad ono što i svim ženama – unatoč činjenici da je otvorila vrata prepunog ormara, ima dojam da nema što obući. 'Mislim da je to više pitanje koji je dan ciklusa u mjesecu, nego što zaista imam u ormaru', našalila se. Za nju je nekog većeg financijskog odricanja vrijedno svega nekoliko modnih komada: dobre čizme i kvalitetan kaput. Kako to da je ipak smatraju uvijek dobro odjevenom, objašnjava: 'Mislim da živimo u vremenu kad je sve u trendu.  Stoga, koliko god se trudila biti drugačija i posebna, naposljetku se pokaže da sam - samo u trendu. No ne zamara me to', rekla je.
Ivana Marić U šoping Ivana najčešće ide sama. 'Idem solo jer ne volim da me netko još dodatno zadržava. No, ako sam baš dobro raspoložena i nemam pametnijeg posla, idem sa sestrama i onda to preraste u cjelodnevni izlet!', otkrila je Ivana Marić za Story.hr. Fotografije: Storyjeva Arhiva Autor: G. A.