Pjevačica Ivana Marić ušla je u zadnje tromjesečje trudnoće i počela se pripremati za dolazak drugog djeteta. Već i boja krevetića koji je odabrala za bebu odaje da će nju i supruga Vjekoslava Šunjića u siječnju razveseliti još jedna djevojčica. 'Doznali smo da nosim curicu. Imamo dovoljno stvari od Vite Marije, ali prošlo je mnogo vremena, razlika među njima bit će osam godina, zato treba obnoviti sjećanje, ali i potrepštine. Jako me iznenadila ponuda svega potrebnog za bebe. Odličan je novi krevetić Jané Baby Side kakvog prije nije bilo. Nedavno sam ga proučavala na internetu i odlično je što sam ga uspjela nabaviti kod nas. Ima kotačiće pa se lako može premještati po stanu, a i praktičan je jer mu se jedna stranica može spustiti pa se prisloni uz veliki krevet. Tome se veselim jer sam Vitu dojila cijelu noć i nezgodno je kad svaki put moraš ustati, podojiti dijete pa ga vratiti u krevetić. Ovako se samo primaknem krevetiću i uzmem bebu. Usto je praktičan za mali prostor', rekla nam je Ivana koja odlično izgleda, a tako se i osjeća.

'Sada uživam, spašava me trudnički jastuk koji, nažalost, nisam imala u prvoj trudnoći. Ima noći kada se ne mogu namjestiti ni na jednu stranu, bole me leđa, a on je jako praktičan i puno mi pomaže. Prodavač u trgovini rekao mi je da ga je jedna gospođa koristila u trudnoći, a onda ga je probao njezin suprug pa je sutradan došao kupiti i sebi jedan, kao i svi njegovi prijatelji', uz osmijeh govori Ivana te dodaje da nema većih tegoba. Štoviše, i dalje radi svaki vikend - ima nastupe i pjeva na vjenčanjima. 'Radit ću do sredine studenoga, kad ulazim u osmi mjesec trudnoće. Zasad se sve odvija bez problema. Išla sam na putovanja, pjevali smo na vjenčanjima u Zadru, Dubrovniku... Sve je super prošlo. Ljudima je simpatično vidjeti na pozornici vrckavu pjevačicu s velikim trbuhom. Doduše, starije se gospođe malo prepadnu, ali liječnik kaže da je sve u redu. Beba napreduje kako treba. Išla sam i na specijalistički pregled zbog problema koje sam imala prije porođaja s Vitom jer joj je tada dijagnosticirana teška srčana mana', objasnila je.
'Cijelo sam vrijeme bila uvjerena da nema potrebe za tim ako moj ginekolog ništa ne sumnja, ali ipak sam u jednom trenutku željela provjeriti. U Zagrebu imamo izvrsne liječnike koji su izvanserijski stručnjaci pa sam i to obavila. Hvala Bogu, sve je odlično prošlo. Shvatila sam da nakon toga mirnije spavam. Često mi se javljaju žene s istom dijagnozom kao što je bila Vitina pa ih nastojim smiriti i dati im nadu da sve može dobro završiti', kaže uspješna 34-godišnjakinja čija je osnovnoškolka danas zdrava djevojčica i jedva čeka rođenje mlađe sestrice.
'Uzbuđena je. Doživljava to kao da će dobiti igračku koju jako želi. Mislim da nije svjesna ozbiljnosti i obveza koje sve to nosi. Ali velika je i mislim da će mi pomagati. Neki smo dan bili u trgovini i nije mi dala da išta nosim. Bit će prava velika sestra', ispričala je ponosna majka kojoj još preostaje odabrati ime za drugu djevojčicu. 'Imamo nekoliko opcija. Veliko je olakšanje već to što smo eliminirali muška imena', kaže Ivana koja će se nakon porođaja brzo vratiti poslu, već sredinom svibnja. 'Imam dogovorene poslovne obaveze, nastupe na vjenčanjima...', kaže plavokosa Čapljinka. Napisala: Nikolina Kunić Fotografije: Dražen Kokorić