Ivana Marić prošlu je nedjelju u Zagrebu, u KB Sveti Duh, rodila svoje drugo dijete. Porod je prošao u najboljem redu i mama i beba odlično se osjećaju. Malu princezu ponosni roditelji su nazvali Vera Monika.

'Osjećam se odlično! Porod je protekao glatko i u sigurnim rukama babica i mojeg doktora Olivera Vasilja koji su mi ovo iskustvo učinili daleko boljim od očekivanog. Vera Monika nam je došla četiri dana prije termina potpuno zrela i zdrava bebica', ispričala je Ivana za Story.hr.
Dodala je kako je suprug Vjeko bio čitavo vrijeme uz nju, te kako je za ime bebe odgovorna starija sestra Vita Marija.  'Ona je ta koja se među našim prijedlozima odlučila baš za tu kombinaciju. Htjeli smo da imaju iste inicijale i simboliku. Vera je izvedenica lat.veritas-istina, a za zaštitnicu smo izabrali sv. Moniku, zaštitnicu majki i obitelji', objasnila je Ivana.
Čim je u svoje ruke primila bebu, Ivana je isti tren zaboravila na sve neugodne trenutke koje je doživjela u trudnoći. A prvi mjeseci nisu joj bili nimalo bajni, zbog jakih mučinina skinula je četiri kilograma te završila na infuziji. Zadnja faza trudnoće za pjevačicu bila je puno lakša. Bivša članica grupe Femminem sa suprugom, fotografom Vjekom Šunjićem, već ima osmogodišnju kći Vitu Mariju, koja se neizmjerno veseli sestri koja s mamom uskoro iz bolnice stiže kući.

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric) on

Autor:M.D. Foto: Instagram