Ivana Radovniković za Franckov ‘Tigrov ples’

Tvrtka Franck d.d. pokrenula je projekt društveno-odgovornog karaktera pod nazivom „Tigrov ples“ u dječjim vrtićima i osnovnim školama diljem Hrvatske. Na taj način želi se ukazati na važnost tjelesne aktivnosti i plesa za pravilan rast i razvoj djece, istovremenim poticanjem pravilnih prehrambenih navika, kao što je unošenje dovoljnih količina tekućine poput čaja. Svoju potporu društveno edukativnom projektu tvrtke Franck pružila je i mlada glazbenica Ivana Radovniković koja će sudjelovanjem u stručnom žiriju poduprijeti provođenje projekta „Tigrov ples“

Projekt „Tigrov ples“ vezan je uz zabavnog tigra Fogara, zaštitnu maskotu Fora čaja, noviteta iz tvrtke Franck koji je već pridobio djecu finim okusom, veselom pjesmom – ali i plesom simpatičnog Fogara. Tijekom osmišljavanja plesa na zadanu instrumentalnu glazbu djeca će imati priliku svojom maštovitom izvedbom nadmašiti plesne pokrete Fogara. Snimke dječjeg plesa ocjenjivat će žiri, kojeg će – uz ostale – činiti i mlada glazbenica Ivana Radovniković te poznati plesni stručnjak Robert Schubert iz Hrvatskog športskog plesnog saveza, pobjednik prošle sezone Plesa sa zvijezdama.

Ivana Radovniković otkrila kako joj je ljetovati kod svekrve i svekra

Projekt je započeo 1. travnja 2013., a rok za predaju radova je 10. svibnja. Ocjenjivački sud će odluku o finalistima, odnosno o 24 snimke plesa koje ulaze u uži izbor, donijeti sredinom svibnja. Potom će za snimke iz užeg izbora biti otvoreno online glasanje na posebno kreiranom Fora YouTube kanalu u razdoblju od 22. svibnja do 5. lipnja.

Ivana Radovniković odgovorila je na par pitanja povodom ovog projekta:

 1. U suradnji s Franckom sudjelujete u nagradnom natječaju Tigrov ples, o kakvom je projektu riječ?

Radi se o projektu društveno edukativnog karaktera kojim se djeca zajedno sa svojim učiteljima pozivaju da osmisle koreografiju na instrumentalnu glazbu iz kampanje za „Fora čaj“.

2. Što je cilj projekta?

Naglasak je na poticanju zdravih prehrambenih navika kod djece, a konzumacija čaja upravo je idealna rehidracija organizma pri bavljenju tjelesnim aktivnostima važnim u razvoju djece.

3. O kakvim se nagradama radi u ovom zanimljivom projektu?

Četiri najbolja video uratka po mišljenju žirija u kojem sam i ja, osvojiti će novčane nagrade u iznosu od 15.000i 10.000 kn , a za sve ostale sudionike pripremili smo također poklone iznenađenja.

4. I za kraj , što bi bio tvoj savjet djeci i odraslima vezano uz konzumacije čajeva?

Kako sam i inače poklonik zdravih prehrambenih navika a u poslu kojim se bavim puno je i fizičkog napora, plesa, žurbe i jurnjave od koje se često ožedni, moja je preporuka – pijte Fora čajeve i kao hladne napitke tijekom ljeta, nećete pogriješiti u odabiru.

Fotografije: facebook Franck

O celulitu iskreno: Jelena Rozga, Pamela Ramljak, Ivana Radovniković i Ida Prester

Preporučujemo