Baš poput mnogih zvijezda, Irina pazi na prehranu i jede puno povrća. Također, redovito konzumira proteinske shakeove, dok je riblje ulje njezin prvi adut za lijepu kožu. Umjesto glickalica kojima si svatko od nas kvari ten, Irina odabire mango i jogurt.

Na pitanje kako njeguje svoju besprijekornu kožu, jedna od najplaćenijih manekenki svijeta otkirila je kako posebnu uživa u njezi kokosovim uljem za koje smatra da je najbolje za hidrataciju kože cijelog tijela. Nanosi ga obavezno nakon svakog tuširanja, i to na mokru kožu jer se tako ljepše i lakše razmazuje, zatim malo sačeka da se upije u kože, a višak ukloni nježno tapkajući ručnikom po koži. Redoviti trening je 'obveza' koju Irina ne preskače, a kako joj rutina ne bi dosadila nastoji kombinirati različite oblike vježbanja, najčešće su to jiu-jitsu i pilates. Nakon napornog dana, ništa bolje ne uklanja stres i opušta mišiće od tople kupke. Obvezan proizvod bez kojeg nigdje ne ide jest krema sa zaštitnim faktorom, masažer za lice i balzam za usne. Uz to, Irina uvijek nastoji naštititi oči (ne samo zbog želje za privatnošću) pa vani ne izlazi bez sunčanih naočala.  

Lijepa manekenka je podijelila i savjet koji joj je udijelila njezina majka, a kojeg se i danas drži: 'Svako jutro uzmem kockicu leda i njome izmasiram lice, to me odmah razbudi, a i ublaži podočnjake. Još jedna stvar kojoj me je mama naučila jest da je koža na ženskim rukama, vratu i licu vrlo osjetljiva i da brže stari, stoga uvijek nanosim kremu za sunčanje i na te dijelove".

N. P. Fotografije Instagram