LUX - FACTOR patentirana formula 4D HYALURON je profesionalna klinički ispitana terapija . Riječ je o najučinkovitijoj i sigurnoj formuli protiv bora, koja je pogodna za sve tipove kože, na kojoj primjećujemo duboke bore i borice. Profesionalna klinički dokazana senzacija protiv bora i starenja kože! U laboratoriju u Parizu su znanstvenici, nakon godina istraživanja ujedinili100% prirodnu hijaluronsku kiselinu europskog podrijetla i senzacionalnu LUX – FACTOR 4D ANTI-WRINKLE formulu. S posebnim biotičkim procesom su razbili mikročestice molekulske mase, koji prodiru u dublje slojeve kože, a na taj način djeluju iznutra prema van. Hijaluron ispuni duboke i izražene bore i manje borice. Uključivanje manje dimenzije (4D) hijaluronska kiselina trajno zaglađuje kožu i čini mladenački izgled kože. Hijaluronska 4D krema protiv bora također potiče prirodni proces obnavljanja epiderme, koja štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Patentirana 4D HYALURON krema protiv bora također pruža zapanjujuće brzo i učinkovito djelovanje na zaglađivanje bora, pomlađuje kožu s nevjerojatnim botox učinkom, hidratizira kožu i pruža blistav izgled tokom cijelog dana.
Story 2041

Dramatičan učinak već nakon 3 dana uporabe

  • Glatke, duboke i izražene bore i borice (iznad usana, oko očiju, na obrazima, čelu, vrat i dekolte)
  • vidno hidratizirana koža sjajnijeg izgleda
  • poboljšana struktura i boja kože

Nježna i za najosjetljiviju kožu. Dostupna u Hrvatskoj bez recepta, a možete je naručiti već danas na http://lux-factor.com/

LUX - FACTOR koriste i:

Lana Klingor Mihić: Imam bore smijalice. Volim ih. Imam i one na čelu. Njih ne volim. Ne volim ni onu između obrva jer ispada da se stalno ljutim, ali nemam razloga za paniku, jer tu je krema protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron koja će to 'popeglati'! Nju pak jako volim. I odlična je kao podloga za tekući puder. Konačno sam otkrila proizvod koji mi odgovara i koji savršeno sakrije moje godine!
Izbrisane bore i pomlađena koža...Moguće je!
Story 
Antonija Šola: Tajna moje lijepe i njegovane kože je u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi. Fenomenalna je kao podloga za make up. Zahvaljujući njoj, moja šminka je tokom cijelog koncerta postojana. Ja sam svoj "faktor" pronašla, jeste li vi našle svoj?
Izbrisane bore i pomlađena koža...Moguće je!
Story 
Martina Ješe: Oduševljena sam Lux-Factor 4D Hyaluron kremom, od nje mi lice izgleda svježije. Savršena je kao podloga za make-up i mome licu pruža odličnu hidrataciju tijekom ovih vrućih dana. Mogu reći da sam pronašla idealnu kremu za svoje lice. Lux-Factor 4D Hyaluron kremu sam preporučila prijateljicama, a ovim putem je preporučujem svima jer je zaista odlična!
Izbrisane bore i pomlađena koža...Moguće je!
Story