Jutros sve su oči bile uprte u Jadranku Sloković koja je u profinjenoj modnoj kombinaciji dopratila Nadana Vidoševića do Županijskog suda. Tik do bivšeg predsjednika Hrvatske gospodarske komore, odvjetnica je zasjala u bezvremenskoj kombinaciji za kojom bi poludjele ljubiteljice klasične mode, a glavni adut bile su Guccijeve cipele. Radi se o modelu čija cijena seže do vrtoglavih 850 €, odnosno 6 380 kuna.

Uz ove skupe i elegantne cipele za kojima su poludjele sve modne ljubiteljice, stilistice i blogerice, odvjetnica je kombinirala bijelu košulju, crne hlače i atraktivni baršunasti sako. Kako bi svoju modnu kombinaciju učinila dobitnom, točku na i stavila je crnu maramu zavezanu na ležernu mašnu. Zbog hladnoće koja tjera da preuranjeno vadimo jakne iz ormara, Jadranka je učinila isto i sa sobom ponijela crnu jaknu koja će se također uklapati u ovaj akromatski modni spoj.
Inače poznata po elegantnim modnim kombinacijama, hrvatska odvjetnica još jednom je opravdala tu titulu složivši kombinaciju od komada na kojima bi joj pozavidjele modne blogerice i trendsetterice. Autor: A.S. Foto: Pixell