Ove sezone novitete za ljeto domaćeg brenda Guliver predstavlja Anita Dujić, bivša misica turizma svijeta, a danas dekoraterka seta i model.

Sandale i natikače koje se mogu naći u njihovim trgovinama zadovoljit će ukuse najzahtjevnijih trendseterica, budući da ova ljetna kolekcija donosi pregšrt kožnih modela u različitim bojama, koje dolaze i u metalik varijantama. Tu su i cipele s tako popularnim block potpeticama ili pak zavodljivim platformama, ali i one ravne sandaleidealne za dnevne kombinacije.
Ova kampanja s Anitom u glavnoj ulozi snimljena je u čarobnoj prirodi tradicionalne vile u Istri, a snimila ju je talentirana fotografkinja Karmen Poznić. Sanjivi kadrovi kampanje donose opuštene i pomalo retro ljetne prizore ispunjene vibrantnim bojama koji, u kombinaciji s Anitinom prirodnom ljepotom i brončanom puti, besprijekorno ističu metalik sjaj vrhunske talijanske kože Guliverove ljetne kolekcije. Šarmantan kontrast rustikalnog okoliša i prikaza moderne žene na najbolji način predstavlja glavnu viziju ove kolekcije.
Autor: J. S. Fotografije: Press