Prijatelji para tvrde kako je Coleen tražila od Waynea da joj prizna s koliko se još djevojaka zabavljao od kako su u braku, ali navodno, konkretan odgovor nije dobila jer nogometaš negira sve za što ga britanski mediji optužuju. Da je došlo do razvoda, Coleen bi dobila 80 milijuna funti, odnosno 330 milijuna kuna. Coleen i Wayne tijekom braka dobili su tri sina, a četvrta beba je na putu, stoga definitivno nije dobro vrijeme za drastične poteze.

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on

Čini se kako je i nogometaš to shvatio pa se uporno trudi popraviti jako lošu situaciju. Nagađalo se kako Coleen živi kod roditelja jer je previše ljuta na Waynea, ali kako stvari stoje, ipak ima šanse za pomirenje. Nogometaš je suprugu nedavno izveo u kino s namjerom da se tako prisjete svog prvog izlaska, a nedavno su ponovno viđeni zajedno. Osim toga, poznati nogometaš na ruci još uvijek nosi vjenčani prsten, a sa svojim je svekrom jučer viđen na jednoj nogometnoj utakmici na koju je poveo i najstarijeg sina Kaia.
JE LI OVO POTVRDA da razvoda ipak NEĆE biti?
Story 
Budući da je Wayneova supruga Coleen vrlo bliska sa svojim ocem ovo je pozitivan znak da njihov brak više nije na klimavim nogama, a navodno se čak i odselila od roditelja i vratila u zajednički dom. Coleen  se trenutačno sprema za put na Barbados, gdje će otputovati s djecom tijekom njihovih školskih praznika. Na putovanju im se neće pridružiti Wayne, a izvor blizak paru rekao je da ga Coleen nije pozvala jer se još uvijek ljuti zbog prijevare. 'Ne želi ga ostaviti kod kuće jer mu baš i ne vjeruje u potpunosti, ali ga isto tako ne želi povesti na odmor', rekao je izvor za strane medije. No budući da je Wayne izrazio žaljenje zbog svojih postupaka, izgleda da mu je Coleen ipak odlučila pružiti još jednu priliku. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, Profimeda, Getty