Po medijima se već danima šuška kako su popularni kuhar Mate Janković i glumica Ornela Vištica zaljubljeni. Postoje i fotografije navodnog para kako izmjenjuju nježnosti, no ni Ornela ni Mate svoju vezu dosad nisu povrdili. Ipak, nakon njezinih posljednjih objava na Instagramu mnogi su uvjereni da je glumica ipak potvrdila njihovu ljubav. 'Kad je hrana i vino za čistu peticu', napisala je Ornela uz fotografiju jelovnika jednog zagrebačkog restorana na kojem su navedeni sljedovi jela koje je osmislio Mate Janković.

Osim ove fotografije, objavila je još jednu na kojoj pozira s prijateljicom u istom restoranu. 'Kad je rezolucija fotografije loša, a hrana, vino i društvo za 10', napisala je Ornela.
Inače, i prema društvenim mrežama jasno je da se glumica i kuhar druže. Mate je tako nedavno komentirao jednu njezinu fotografiju iz vremena dok je nastupala u showu 'Ples sa zvijezdama'. Janković je donedavno bio u dugogodišnjoj vezi s ekonomisticom Ivanom Babić, a nagađalo se i da par planira vjenčanje. Ornela je prije više od godinu dana prekinula s Igorom Zelićem, direktorom fotografije na RTL-u. Mate i Ornela još nisu potvrdili niti demantirali svoju navodnu vezu, a Ornela nam je uz osmijeh rekla da trenutno nema komentara na tu temu. Autor: T.O. Fotografije: Društvene mreže i arhiva Story.hr