Tek što je slože na police trgovina, ova se haljina odmah rasproda! Brend temeljen na tradiciji, kvaliteti izrade i vintage stilu, stvorila je dizajnerica Christy Dawn a inspiraciju je pronašla u svom djetinjstvu i modelu koje očito ne zastarjeva.

Model haljine The Lennon zadnjih je mjeseci apsolutni hit na društvenim mrežama, a jedna kada dođe u trgovine rasproda se u nekoliko minuta. Jednostavna silueta, midi dužina, kopčanje cijelom prednjom stranom i naglašeni rukavi - spoj su koji je osvojio pripadnice ljepšeg spola. Osim laskavog kroja i uzoraka u nježnim, neutralnim i pastelnim nijansama, trenutno jedna od najpopularnijih haljina na svijetu ističe se i posebnom izradom.

Ručno je šivaju lokalne krojačice u Losa Angelesu, a i način izrade inspiriran je staromodnim načinom izrade odjeće.

Posebnost ove haljine leži i u činjenici da dizajnerica Christy Dawn materijale bira u ostacima drugih modnih kuća, a svaka se haljina šiva u limitiranom broju. Takav ekološki pristup omogućava da se svaki put kada The Lennon nestane s polica u trgovinama u nekoliko minuta, nakon nekog vremena vraća u novom materijalu i limitiranoj količini.

N. Petan Fotografije Instagram