Chrissy Tiegen i John Legend plijene podglede gdje god da se pojave svojom zarazno veselom energijom pa nije ni čudo što ih javnost smatra jednim od najljepših parova na svijetu. Lijepa manekenka i slavni pjevač svoje obožavatelje obradovali su viješću da je Chrissy ponovno trudna. Ono što je oduševilo sve je način na koji je 31-godišnjakinja obznanila ovu sretnu novost.

Naime, Chrissy je na Instagramu objavila video u kojem svoju prva kćer Lunu pita: 'Što je u njezinom trbuhu?'. Luna, koja je na svijet došla prije 19 mjeseci, sretno je odgovorila svojoj majci jednostavnim i točnim odgovorom - 'beba'! Manekenka se svemu simpatično nasmijala, a u  opisu ispod videa je napisala: 'Johnovo je!'. Par već neko vrijeme radi na drugom djetetu, a  ni malena Luna nije došla na svijet bez problema. Chrissy nije krila probleme na koje je nailazila dok se pokušavala zatrudnjeti, a kada je pričala o drugom djetetu, čak se spominjala i surogat majka . Ipak, izgleda kako se manekenki posrećilo i kako joj se želja i ovoga puta ispunila.
Iako se čini kako par nema nikakvih problema, John je priznao kako je 2013. pokušao prekinuti s Chrissy. 'Bio sam pod stresom i prezaposlen. Rekao sam da bih bio sretniji da sam slobodan, na što je ona rekla 'ne', ispričao je pjevač za Guardian. Manekenka se osvrnula na cijelu priču na svom Twitteru, opisujući period u kojem su bili razdvojeni. Unatoč pojedinim nesuglasicama i Johnovoj želji iz 2013., par je i dalje nerazdvojan te ne skida osmijeha lica. 'Ona me potiče da budem smješniji. Ne zato što trudi nego mislim da je to slučaj kada sam oko nje.  I također, da budem odvažan', ispričao je John budući otac još jednog djeteta. Autor: A.S. Foto: Instagram