Glumici za kojom je poludio cijeli Hollywood, Margot Robbie, napokon se ispunila jedna od najvećih želja, a ta je da dobije dijete. Ljepotica koja se proslavila ulogom u filmu Vuk s Wallstreeta trudna je već tri mjeseca, a radosnu novost otkrio je glumici blizak izvor za australski NW magazine. 'Margot je željela biti majka još otkad se spetljala s Tomom, a sada se i to napokon dogodilo', kaže izvor koji je dodatno afirmirao glasine da se glumici nazirao trudnički trbuščić na nedavnoj dodjeli nagrada Hollywood Film Awards u Los Angelesu.

'Uvijek je govorila kako, ako ikada ostane trudna, vijest planira zadržati za sebe i najbliže članove obitelji', dodaje izvor. Također, glumica je nedavno za strane medije izjavila kako želi imati puno djece. Još jedan pokazatelj da je glumica zaista u drugom stanju je i činjenica da je u posljednje vrijeme navodno potpuno prestala piti alkohol te osim toga sve rijeđe pohađa društvena događanja. Plavokosa 27-godišnjakinja dijete čeka s Tomom Ackerleyjem za kojeg se udala prošle godine. Tom i Margot bili su najbolji prijatelji te su živjeli u istoj kući s još nekoliko ljudi, a ljubav između cimera se rodila 2015. godine na snimanju filma 'Suite Française'.

A post shared by @margotrobbie on

Osim uloge u Vuku s Wallstreeta, Margot je svoju popularnost proširila glavnom ulogom u filmu 'Odred otpisanih' gdje glumi zanosnu zlicu Harley Quinn, a u filmu ljubi Jokera kojeg utjelovljava Jared Leto. Ljepotica je također primila pozitivne komentare i pohvale za posljednju ulogu u filmu 'I, Tonya', a  zahvaljujući toj velikoj ulozi, glumici se otvaraju brojna druga holivudska vrata.

Autor: A.S.

Foto: Getty, Instagram