Nagrada Storybook Veuve Clicquot Business Woman Award okupila je uspješne žene iz različitih područja djelovanja koje se ističu svojim radom i postignućima te služe kao primjer novim generacijama. One su hrabre, neovisne i uvijek spremne pomoći. One se ne boje predrasuda niti se libe reći svoje mišljenje. Svojim radom pomiču granice i postavljaju nove standarde. Upravo zato su i nominirane za nagradu Veuve Clicquot Business Woman Award, koja je svojevrsni Oscar koji se svake godine dodjeljuje uspješnim poslovnim ženama diljem svijeta. Nagrada je osnovana 1972. u čast Madame Clicquot, Francuskinje koju je krasila hrabrost i istaknuti poduzetnički duh. Godine 1798. Madame Clicquot udala se za uspješnog proizvođača šampanjca Françoisa Clicquota, a kad je u 27. godini života ostala udovica preuzela je poslovanje te postala prva žena na čelu kompanije. Ova prestižna nagrada zastupljena u 27 zemalja, a časopis Storybook u suradnji s Miva galerijom vina, zastupnikom jednog od najpoznatijih svjetskih šampanjaca Veuve Clicquot, dodjelu je doveo i u Hrvatsku. Naše nominirane dame slobodno mogu stati uz bok Madame Clicquot, jer itekako imaju na što biti ponosne. Njihova uspješna karijera oličenje je njihovog rada i truda. Čast nam ih je bilo upoznati, i predstaviti ih vama. nadamo se da će vas njihov životni put inspirirati da svaki dan dajete svoj maksimum i ljesticu uspjeha postavljate sve više i više.

Hajdi Ćenan izvršna je direktorica digitalne marketinške agencije DRAP. Nakon studija međunarodnog biznisa u Njemačkoj, svoje prve poslovne korake započela je u izdavačkoj kući EPH (sada Hanza Media), počevši kao pripravnik u sektoru prodaje, marketinga i promocije, i tijekom godina doguravši do pozicije Izvršne direktorice marketinga, te na kraju Direktorice turističkog izdavaštva.
Anja Zambelli Čolak diplomirana je dizajnerica, a znanje je stekla na najprestižnijim milanskim fakultetima dizajna, Istituto Europeo di Design i Domus Academy. Vlasnica je titule Master of Business Design, a njezini dizajnerski radovi izdani su u dvije knjige o dizajnu: “Packaging Structure” (ArtPower) i “Take me away please” (DesignerBooks).
Mirjana Brlečić je magistra farmacije, inovatorica, direktorica i vlasnica tvrtke Priroda liječi te kreatorica kozmetičke linije Nikel koja je, osim mnogobrojnih poklonika prirodne kozmetike, osvojila i četrdeset zlatnih medalja na internacionalnim izložbama inovativnih proizvoda u Americi, Velikoj Britaniji, Aziji, Rusiji i EU. Po završetku fakulteta u Zagrebu radi u Kliničko - biokemijskom laboratoriju INE. Godine 1998. pokreće tvrtku Priroda liječi jer se kroz svoj rad susretala s brojnim alergijskim reakcijama na kozmetičke preparate pa je odlučila osmisliti vlastitu kozmetičku liniju - oslobođenu nepotrebnih dodataka.
Manuela Šola rođena je 1978. godine u Bjelovaru. Nakon Ekonomskog fakulteta u Zagrebu usavršavala se u Školi za osobni i organizacijski razvoj, Londonskoj školi za odnose s javnošću (LSPR), te Cotrugli poslovnoj akademiji. Jednu od danas vodećih komunikacijskih agencija u regiji, Komunikacijski laboratorij, osnovala je 2004. godine, a nekoliko godina kasnije širi poslovanje i u Srbiju.
Gordana Deranja karijeru započinje u Tehnomontu 1987. godine zaposlivši se u računovodstvu. Četiri godine kasnije postaje voditeljica odjela, a od 1995. godine predsjednica Nadzornog odbora. Godine 1998. imenovana je za generalnu direktoricu grupe Tehnomont, a 2012. postaje predsjednica Uprave Tehnomont d.d. Uz HUP je veže dugogodišnji angažman u kojem je obnašala više funkcija; predsjednica HUP Udruge, metalne industrije, predsjednica koordinacije CRO industrije, članica Izvršnog odbora i od 2014. godine predsjednica HUP-a. To joj je  izuzetna čast s obzirom na to da je prva žena predsjednica HUP-a.
Đurđica Vorkapić je modna dizajnerica i inovatorica koja već dugi niz godina nadahnjuje javnu scenu svojim inovativnim kulturno - scenskim projektima. Kreativna je direktorica brendova Hippy Garden, “From Croatia with Love” te Pure&Natural kozmetike. Osnivačica je modne udruge HMU Kombinat i idejni začetnik Modnog Adventa Oktogon. Rođena Karlovčanka svoju profesionalnu karijeru započinje u Zagrebu nakon Fakulteta prometnih znanosti - zračni smjer. Svoje profesionalno usmjerenje nadograđuje dizajnerskim, vodeći stvaralački tim u eminentnom proizvodno-tekstilnom lancu punih 17 godina. Brend Hippy Garden osniva 2000., nakon čega uspješno realizira niz samostalnih modno- scenskih projekata i sudjeluje na London Fashion Weeku, British Top Modelu 2016., CaP-u, nizu samostalnih revija.