Prelijepe šogorice, glumica, spisateljica i kolumnistica Jelena Veljača i ekonomistica i manekenka Anita Dujić Veljača, zajedno su snimile divnu modnu kampanju za Guardian Yolo narukvice s porukom anđela.

Anita Dujić Veljača Riječ je o narukvicama koje je moguće personalizirati odabirom između velikog broja različitih boja svilenog ili satenskog konca, najfinijih japanskih perlica, te različitih vrsta privjesaka. Privjesci s likom anđela u srcu, anđela s krilima ili stiliziranog anđela oblikovani su u  plemenitim metalima, srebru i zlatu, jer takva plemenitost ne zaslužuje ništa manje.
Jelena Veljača   - Kad su nam curke iz Yolo nakita predložile koncept kampanje, bile smo presretne jer ćemo konačno imati jednu zajedničku profesionalnu fotku za uokviriti i staviti na zid! Malo sam imala doduše tremu snimati kraj profesionalnog modela s tako zavidnom karijerom kao što je Anitina, ali brzo sam se opustila kad sam se sjetila da je to ipak samo cura mojeg mlađeg brata. Ha, ha. Pardon, žena... Šalim se, naravno. Anita i ja smo zbilja obitelj već osam godina i prošle smo zajedno mnoge vrlo neglamurozne stvari, tako da je ovo snimanje bio mali bonus u kojem smo obje uživale - kazala nam je iskreno Jelena Veljača. Napisala: Dora Juras Pivac Fotografije: John Pavlish