- Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i svatko krenuti svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju da o ovoj temu više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete - rekla je Jelena Rozga i tako potvrdila da je prije desetak dana kraju došla njezina veza sa Stjepanom Hauserom. Dodatne izjave nije davala pjevačica, koja je vikend provela u Sloveniji i Mekedoniji radeći ono što najviše voli, pjevajući brojnim obožavateljima na koncertima u Šmarju i Štipu, gdje je s Dalmatinkom brojne hitove zdušno pjevalo više od 50.000 ljudi. I 31-godišnjak se posvetio poslovnim obvezama pa je s Lukom Šulićem, prijateljem i partnerom u grupi 2CELLOS, preletio Atlantik i održao koncerte u Bostonu i New Yorku. Na Instagramu je podijelio nekoliko fotografija iz Velike Jabuke na kojima je pokazao novu frizuru, za koju je dobio komplimente.  

  Prije nešto više od dvije godine koncert popularnog dvojca u Ljubljani donio je potvrdu da Stjepana i Jelenu veže nešto više od ljubavi prema glazbi ili pukog prijateljstva. Ona je iz rodnog Splita 23. srpnja 2015. otputovala u Sloveniju i uživala u energičnom nastupu nakon kojeg su snimljene prve fotografije para. Nas-mi-jana glazbenica veselo je pozirala u čvrstom zagrljaju devet godina mlađeg violončelista koji je kolegama i prijateljima govorio koliko ga ona čini sretnim. Već se tad nagađalo da njihova česta druženja znače početak lijepe veze, a dva dana poslije Storyju je Jelena ekskluzivno rekla: - Istina je da smo skupa. Stjepan je divan! Sretni smo i zaljubljeni. Koliko zajedno uživaju nisu krili, a iako nije uvijek bilo lako, uspjeli su uskladiti brojne poslovne obveze i česta putovanja, stoga ne čudi da je Puljaninu 2015. bila najsretnija jer je pronašao ljubav života.  - Kao i obično, dogodilo se to neočekivano, u trenutku kad čovjek takvo nešto najmanje očekuje. Iskreno, mislio sam da se više nikad neću zaljubiti, ali onda je došla ona i promijenila mi život... Ona je jednostavno divna. Satima bih mogao govoriti kako se uz nju osjećam, ona u meni budi ono najbolje i sretan sam zbog toga. Nije jednostavno pronaći idealnu osobu i da se, uz to, vaš život i obveze poklope. Koliko god se to meni činilo ponekad nemogućim, Jelena me u svemu demantirala i pokazala mi da je sve izvedivo samo kad postoje volja, želja i, naravno, motivacija. Naša ljubav sve diktira - rekao je.  
  Par je u Zagrebu uredio zajednički dom, a potkraj 2015. Stjepan je voljenoj priredio i romantično iznenađenje - zaprosio ju je. Za taj korak u vezi doznalo se u ožujku iduće godine nakon što je vlasnica albuma ‘Moderna žena’ snimljena u šetnji centrom Zagreba dok joj je na prstu blistao dijamantni prsten. Nekoliko mjeseci poslije Jelena je priznala da o vjenčanju ne razmišljaju.- Sretna sam što pokraj sebe imam muškarca koji ima iste želje kao i ja. Nama taj papir ništa ne znači. Za svoju smo ljubav odlučili odgovarati sebi, a ne drugima. Samo je ljubav bitna! - objasnila je u intervjuu potkraj prošle godine. Službeni papiri nisu bili prepreka njihovoj romansi, a da su zaljubljeni kao i prvog dana, pokazali su ljetos fotografijama koje su objavljivali na Instagramu. Ipak, zajedničkih trenutaka nije bilo previše jer je vlasnica brojnih uspješnica i ovog ljeta pokazala zašto je jedna od najpopularnijih glazbenica te se za njezine koncerte diljem Jadrana uvijek tražila ulaznica više. Upravo su razdvojenost i zaposlenost navodno presudili njihovoj dvije i pol godine dugoj vezi. No ne posustaju pa su im rasporedi ispunjeni koncertima kojima će usrećiti brojne obožavatelje koji im pružaju ljubav i snagu koja im je u ovim trenucima najpotrebnija.  
  Napisale: Maja Šitum, Antonija Nazor Fotografije: Story Press