Već godinama jedan ljubavni trokut u Hollywoodu nedvojbeno zauzima prvo mjesto, a to je onaj koji čine Angelina Jolie, Jennifer Aniston i Brad Pitt. Iako je od cijele zavrzlame prošlo čak 13 godina, o ovom odnosu ne prestaje se pričati. Kako su se nedavno susrele i medijima dale povoda za pisanje, u korist svemu došla je i presuda poznatog glumca Gerarda Butlera koji je otkrio koja se od dvije slavne ljepotice bolje ljubi.

Kako je s Angelinom imao priliku surađivati na snimanju uspješnice 'Lara Croft Tomb Raider' još 2003. godine, za potrebe snimanja morao ju je poljubiti, a isto mu se dogodilo i s Jennifer na snimanju komedije 'Bounty Hunter' 2010. godine. Kako je voditelj bio uporan u izvlačenju ove informacije iz njega, glumac je popustio i presudio koja je bolja.
'Jennifer Aniston, evo rekao sam to i možda vas iznenadio', priznao je, uz puno smijeha, Gerard u intervjuu u emisiji 'Gledajte što se događa uživo s Andyjem Cohenom'. Svojim odgovorom uspio je oduševiti i drugog gosta s kojim je dijelio fotelju, poznatog repera 50 centa, koji će s njim glumiti u nadolazećem filmu  'Den Of Thieves'. Autor: A.S. Foto: Profimedia