Princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle posjetili su Cardiff te su na dolasku pozdravljali okupljene. Bila je to prilika da i tamošnji stanovnici upoznaju Meghan prije nego li 19. svibnja postane vojvotkinjom. Za šetnju Cardiffom i posjet dva stoljeća starom dvorcu Cardiff Castle, Meghan koja se već dokazala kao ikona stila, nosila je uglavnom skupocjene komade.

Još jedna odlična i skupa kombinacija Meghan Markle
Story 

Njezin kaput, koji je uobičajeni zimski komad članica kraljevske obitelji, s potpisom britanske dizanerice Stelle McCartney bio je posebno upečatljiv zbog velike mašne koja se veže u prednjem dijelu. A i cijena mu je upečatljiva. Stoji 1,939.73 dolara što je 11 i 800 tisuća kuna. Ispod je odjenula hlače velškog brenda Juit Denim koje stoje 242.85 dolara, odnosno gotovo tisuću i pol kuna.

Još jedna odlična i skupa kombinacija Meghan Markle
Story 

Uz sve to sparila je baršunaste čizme s block potepicama i s potpisom dizajnerice Tabithe Simmons. One koštaju 825.00 dolara tj. pet tisuća kuna. Ispod kaputa nosila je vunenu jaknicu brenda Theory koja na sniženju košta tisuću i 200 kuna.

Još jedna odlična i skupa kombinacija Meghan Markle
arhiva Story.hr 

Cijeli stajling upotpunila je zelenom kožnatom torbom čija je cijena 395 dolara što je gotovo 2 i pol tisuće kuna. Dolazi iz kolekcije britanskog brenda DeMellier London, koji vole i sestra vojvotkinje Kate, Pippa Middleton, ali i brojne druge slavne dame.

Još jedna odlična i skupa kombinacija Meghan Markle
Story 

Premda odličan, ovo je još jedan skupocjeni stajling buduće vojvotkinje od Sussexa. Hoće li i kada postane suprugom princa Harryja kombinirati tako skupe brendove, vidjet ćemo, no baš kao što javnost uvijek zanima koliko je na garderobu potrošila nerijetko skromna vojvotkinja Catherine, ne sumnjamo da će ih isto zanimati i kad je o Meghan riječ. No hoće li joj to zamjeriti? J. S. Fotografije: Profimedia