Film 'Ti mene nosiš' dobio je još jedno prestižno priznanje - Grand prix za najbolji debitantski film i drugi film na 6. Avantura Film Festivalu u Zadru.

Film “Ti mene nosiš” imao je tri prikazivanja, pa je tako svoju zadarsku “premijeru” imao 25.08. u Kraljevskim vinogradima, drugo prikazivanje bilo je 26.08. u Sv. Dominiku da bi vrhunac bio 27.08. na prekrasnoj lokaciji u Forumu. Ove zadarske lokacije nisu bile izabrane slučajno, a ispunjene projekcije do posljednjeg mjesta, veliki pljesak nakon svakog prikazivanja filma i veliki interes za razgovor s autorima i protagonistima filma pokazali su da zadarska publika ima sluha za dobre filmove, ali i da ih je 'Ti mene nosiš' osvojio svojom pričom i cjelokupnom pozitivnom atmosferom koja se veže uz sam film.

-Jako sam sretna zbog nagrade jer je ovo priznanje ne samo meni nego i svima onima koji su sa mnom stvarali ovaj film, koji su od prvog dana vjerovali u njegov uspjeh. Drago mi je da je žiri prepoznao moj rad, ali samo još zadovoljnija kada vidim reakcije publike koja je nakon svake projekcije, spontanim i dugotrajnim pljeskom zapravo dala svoju ocjenu o filmu. Kao što sam i ranije govorila Avvantura Film Festival raste iz godine u godinu, sve je više, usudim se reći, vrhunskih filmova, koji ovaj festival svrstavaju uz bok najboljih festivala regije, a ako nastave ovim putem sigurno će izaći u respektabilan festival koji nitko neće željeti zaobići. Filmove imaju, lokacije su savršene za filmsku publiku i Zadar je kao domaćin prepoznao vrijednost filma i njegovo značenje na hrvatskoj kulturnoj sceni' - rekla je Ivona Juka, redateljica filma.

Još jedno priznanje otišlo je u ruke Ivoni Juki - redateljici filma "Ti mene nosiš"
Story 

Otkako se u našim kinima pojavio u svibnju, film 'Ti mene nosiš' dobio je fantastične kritike i struke i publike, što zbog režije, ali i glume i glazbe. Svečano predstavljanje imao je u srpnju na prestižnom filmskom festivalu u Karlovym Varyma, a nedavno je osvojio Zlatnu mimozu za režiju na 29. Filmskom festivalu Herceg Novi–Montenegro film festival, te četiri Zlatne Arene na filmskom festivalu u Puli.

Grand prix za najbolji debitantski film i drugi film, na 6. Avvantura Film Festivalu u Zadru još je jedna velika potvrda vrijednosti filma 'Ti mene nosiš'.

Još jedno priznanje otišlo je u ruke Ivoni Juki - redateljici filma "Ti mene nosiš"
Story 

Autor: A.N.

Foto: Iva Perinčić