Poznata kao glumica sa stilom, Julianne Moore nije razočarala svojim modnim odabirom na filmskom festivalu u Cannesu. Elegantna i odmjerena, 53-godišnja Julianne je zračila na crvenom tepihu spomenutog festivala bez obzira je li nosila jednostavnu ili pak nešto hrabriju kreaciju. Jednostavnu, i to onu s potpisom Calvina Kleina, odabrala je za večeru posvećenu ženama na filmu - sivkasta duga haljina bez naramenica pratila je njezinu liniju a izgled je upotpunila sandalama boje kože, CK torbicom i Chopardovim nakitom.

Julianne u Calvin Kleinu Sljedeću večer Julianne je zablistala na premijeri filma 'Mr. Turner' odjevena u Louis Vuitton kreaciju - kožni korzet boje vina i crna, spiralna suknja. I ovaj se put odlučila za Chopardov nakit, a od modnih detalja imala je Vuittonovu 'Epi Electric Petite Malle' clutchicu i crni LV kožni remen.
Za premijeru filma 'Mr. Turner' odlučila se za Louis Vuitton Nešto seksepilnije izdanje Julianne je odabrala za party povodom filma 'Hunger Games: Mockingjay Part 1' - odjenula je zelenu Lanvinovu haljinu na jedno rame duljine do koljena, iz kolekcije Pre-Fall 2014., Lanvin sandale a u rukama je imala Tod clutchicu. Kosu je podignula u visoku punđu i stavila je Chopardove naušnice.
U zelenoj Lanvinovoj haljini Elegantna je bila i u dnevnom izdanju - na promociji filma 'Maps to the Stars' izgledala je svježe u haljini od šifona iz kolekcije Nina Ricci Fall 2014. Na nogama je imala Christian Louboutin 'Gwynitta' sandale s remenčićima a od nakita je, naravno, nosila Chopard.
Julianne u dnevnom izdanju u Cannesu Najupečatljiviju kreaciju ostavila je za premijeru filma 'Maps to the Stars'. Za crveni tepih tog filma odjenula je kreaciju iz kolekcije Chanel Spring 2014. a koju čine tunika od lamea i organze, s našivenim bijelim perlicama, šljokicama i perjem a ispod koje se nosi pripadajuća haljina. Make up i frizuru je prilagodila kreaciji pa ih je držala jednostavne a od nakita je opet nosila Chopard.
Chanelovu kraciju čuvala je za premijeru filma 'Maps to the Stars' Foto: Profimedia