“Kad je pošla ća” – novi hit Pere Kozomare

Nakon glazbenih spotova za posljednja dva hita "Sunce mi od tebe dolazi" koji su snimili s legendom hrvatske glazbe Matom Mišom Kovačem i "Lumin" u kojem je gostovala legendarna splitska ljepotica Ana Sasso, klapa Rišpet jučer je u okolici Splita snimila glazbeni spot za svoju novu pjesmu "Kad je pošla ća"

Kako emociju i pjesmu pretočiti u sliku i vizualni doživljaj izazov je kojeg se prilikom snimanja glazbenog spota susreće svaki redatelj i izvođač. Upravo stoga klapa Rišpet i ovaj put povjerenje je dala vrsnom redatelju Željku Petrešu koji je baš svaki put najzornije uspio prikazati istinsku emociju klapskog pjevanja. I ova pjesma priča ljubavnu priču i odlazi tragom mora, sunca i autentičnih dalmatinskih prizora. Za potrebe snimanja ovoga spota klapa Rišpet otisnula se na putovanje jedrenjakom i zaplovila pučinom Jadrana u potragu za beskrajnom ljepotom.

Pjesma “Kad je pošla ća” posljednji je hit izašao iz bogate riznice trenutno najvećeg autora klapske pjesme Pere Kozomare, koji na najiskreniji način njeguje i čuva tradiciju klapskog pjevanja.

Fotografije: Jure Ravlić

Preporučujemo