Televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović i njezin suprug, snimatelj Mak Vejzović jučer su proslavili prvu godišnjicu braka. Najljepše poklone tek trebaju dobiti, a to su njihove dvije kćerkice. Nevena blizanke treba roditi upravo ovaj mjesec kada par slavi prvu zajedničku godinu ljubavi u braku. Da ovim sretnim supružnicima u braku teku samo med i mlijeko svjedoče i fotografije koje je Nevena objavila na društvenim mrežama. "Ovako je nekako počeo najljepi dan u našim životima prije godinu dana", napisala je slatka plavuša ispod fotografije s vjenčanja.

I Neveni i Maku ovo je drugi brak, a ova trudnoća za njih je veliki blagoslov. "Ostati trudna za mene je godinama bio pothvat. Osim što nisam mogla zatrudnjeti, imala sam i jednu izvanmaterničnu trudnoću. Na kraju su moje curice začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje. Dan kada sam doznala da sam trudna, najsretniji je u mom životu", otvorila se nedavno Nevena.

Lijepa trudnica još nije otkrila kako će se djevojčice zvati, ali dala je naslutiti inicijale njihovih imena. Buduća mama objavila je na svom Instagram profilu fotografiju dječjih krevetića u kojima su jastučići u obliku slova L i M. Ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama, sve je spremno za kćerkice. Nevena će prvi puta osjetiti čari majčinstva, dok direktor fotografije ima dvoje djece iz prvog braka, koji se također neizmjerno vesele sestricama.

  Autor: I.P. Foto: Instagram