Tenisice su posljednjih nekoliko sezona zabljesnule poput pravih zvijezda. Nose se u svim prilikama i na sve odjevne kombinacije, kojima daju neku posebnu, pomalo zaigranu notu. Prošle godine veliki trend su bile bijele tenisice, dok je ovog proljeća pak fokus na statement komadima, prvenstveno u crnoj boji ili pak u novim, svježim bojama poput tople narančaste, vatreno crvene i indigo plave.

A kako na najbolji način ukomponirati ove trendi raznobojne tenisice u svoju garderobu, pokazala je naša najpopularnija blogerica, uvijek stajliš Isabella Rakonić. Autorica vrlo uspješnog modnog bloga 'The Pile of Style', na kojem svakodnevno oduševljava svojim chic odjevnim kombinacijama, bila je savršen izbor za proljetne ShoeBeDo fashion stajlinge, sa chic tenisicama u glavnoj ulozi.
Nevjerojatnom lakoćom uklopila je kultne sportske tenisice kao što su Vans, Reebok i Puma u ženstvene kombinacije, bilo da ih je nosila uz prozračnu bijelu ljetnu haljinicu ili pak svileni šareni Pepe Jeans kratki kombinezon pa i uz jeans i lakiranu PVC crven mini suknju.
Inspirirajte se lookbookom popularne Isabelle, uhvatite bezbrižan i zaigrani duh proljeća s novim, raznobojnim modelima omiljenih brendova tenisica i postanite prava street style zvijezda na ulicama svoga grada. Fotografije: Bojan Zibar