Nakon što se Minea uspješno transformirala u popularnog Jolu, Giuliano u Amy Winehouse, Baby Dooks u Marinu Perazić... natjecatelji showa Nove Tv  'Tvoje lice zvuči poznato' pokazali su kako im transformacije iz žene u muškarca i obratno idu sjajno. No za iduću nedjelju jedan od njih, Ronald Braus dobio je zadatak transformirati se u čak dvije zvijezde - Ivu Robića i Zdenku Vučković. Već na foto ruletu u posljednjoj emisiji Ronalda je šokirala činjenica da će pjesmu 'Mala djevojčica' morati otpjevati   u originalnoj izvedbi Ive i Zdenke. Stoga će se morati istovremeno transformirati u oba izvođača, a kako će izgledati kao djevojčica i muškarac, saznat ćemo ove nedjelje u još jednom uzbudljivom izdanju plesno pjevačkog spektakla ''Tvoje lice zvuči poznato'.

Ronald Braus Nadalje, Giulianu koji je netom prije foto ruleta izrazio želju za isključivo muškom transformacijom, želja će tek donekle biti uslišena obzirom da treba izvesti pjesmu grupe Queen 'I Want To Break Free'. Naime, Freddiea Mercuryja u ovom spotu pamtimo odjevenog u suknju i štikle.
Giuliano Andrea Andrassy je poželjela opet biti muškarac i to zavodnik, a foto rulet joj je ispunio želju jer je dobila zadatak transformirati se u Tonyja Cetinskog. Stand-ip komičarka i radijska voditeljica će tako otpjevati njegovu pjesmu ''Nek ti bude ljubav sva'. Mario Petreković koji je u prošloj emisiji utjelovio Jima Morrisona, u sljedećoj će glumiti Dina Dvornika i pjevati njegovu pjesmu ''Hipnotiziran''. Vanda Winter će ponovno utjeloviti jednog od svojih idola, ali ovaj put s domaće estradne scene – Ninu Badrić s pjesmom 'Moje oči pune ljubavi'. Minea se vraća u žensku ulogu, a nakon što je izjavila da će joj poslije MC Hammera sve biti lakše, postaje Kylie Minogue, te će otpjevati njezinu pjesmu 'Can't Get You Out of My Head'. Jasna Palić Picukarić ovaj put postaje glazbena ikona Madonna, te će otpjevati pjesmu 'Vogue', a Baby Dooks će se transformirati u Jasenka Houru iz Prljavog kazališta te otpjevati pjesmu 'Heroj ulice'. Fotografije: Press Nove Tv