Kako izgleda život Maline Grahek nakon razvoda

Malina Grahek, nekada uspješna manekenka, a danas sretna majka malenog Luke, otkrila je čime se bavi, što je čini sretnom, hoće li njezin sin ostati jedinac i u kakvim je odnosima s bivšim suprugom Josipom Šelendićem

Iako je dugi niz godina bila posvećena manekenstvu, 27-godišnjoj ljepotici Malini Grahek sve manje gode svjetla reflektora, a sve više je posvećena majčinstvu. Da je tako objasnila je i u razgovoru za Story.hr. Njezin Luka ima šest godina i na jesen kreće u prvi razred škole. ‘Ne želim propustiti ni jedan dio njegovog odrastanja. Nas dvoje smo super tim, odlično se slažemo i lako se oko svega dogovorimo. Sa sinom su mi ispunjeni dani i zaista uživam’, rekla nam je.

Sasvim poseban vikend: Dvostruko slavlje u domu Maline Grahek

Dodala je kako nije isključeno da njezin Luka jednog dana dobije brata ili sestru, no zasad povećanje obitelji nije na vidiku. Lijepa Malina sve vrijeme posvećuje sinu i u njezinom životu on je trenutno jedini muškarac. ‘Volim djecu i jednog dana kada pronađem novog partnera voljela bih imati još djece, zašto da ne! No, trenutno mi to nije na pameti i nemam takve planove, lijepo mi je provodeći vrijeme s Lukom’, rekla je Malina.

Malina Grahek s sinom

Koliko je sretna u majčinstvu svjedoči i činjenica da je zbog uloge majke napustila manekenstvo. ‘Luka je bio osnovni razlog zbog kojeg više nisam aktivna u manekenskom poslu, ali uopće mi ne nedostaje’, izjavila je. Nadovezala se kako to ne znači da neće na zamolbu prijatelja odraditi neku reviju ili snimanje, no konstantne manekenske angažmane i poslove modela odbija. Otkrila nam je da u bližoj budućnosti planira pokrenuti vlastiti posao. ‘Cijeli dan sam s Lukom, a pomažem i tati u firmi. Uskoro imam u planu pokrenuti svoj posao, no o tome ću govoriti i otkriti detalje kada dođe vrijeme’, dodala je.

Malina Grahek
Malina Grahek

Malina i njezin bivši suprug Josip Šelendić dokaz su kako i nakon razvoda dvoje ljudi može funkcionirati i zajedno sudjelovati u odgoju djeteta bez problema. ‘Ja i Josip smo u jako dobrim odnosima. Uskačemo si koliko možemo i maksimalno si pomažemo. Oko svega se dogovorimo i zajedno sudjelujemo u odgoju sina ‘, zaključuje Malina koja se od supruga razvela prije četiri i pol godine.

Autor: M.D.

Foto:R.G.

Sve je iznenadila: Nećete vjerovati gdje je Malina Grahek pozirala

Preporučujemo