Kako osvojiti Philips Lumea Prestige, pametni uređaj za epilaciju?

Sanjate o dugotrajno glatkoj koži? Dobra stvar je što ste tek jedan klik daleko... Budući da s IPL uređajem Philips Lumea Prestige možete cijelo ljeto bezbrižno uživati u slobodi koju vam pruža dugotrajno glatka koža bez dlačica. Ako želite osvojiti ovaj uređaj, na portalu Cosmopolitan.hr možete se prijaviti i napisati što za vas znači biti slobodna, a autorici najboljeg odgovara stiže Philips Lumea Prestige uređaj

Pametni uređaj za epilaciju koji radi na principu pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta (IPL – Intense Pulsed Light) bezbolno je i ugodno rješenje za uklanjanje dlačica na području nogu, ispod pazuha, na području lica i bikini zone. Philips Lumea emitira nježne svjetlosne impulse koji se primjenjuju na korijen dlačica te sprječavaju njihov ponovni rast. Svega 3 tretmana potrebna su za čak 92% manje dlačica, a kako bi se postigli najbolji rezultati, preporuča se 4-5 tretmana svaka dva tjedna, nakon čega bi trebalo ponavljati tretman svakih 4-8 tjedana.

Philips Lumea Prestige predstavljen u StorySupercafféu!

S obzirom na to da svaki dio tijela traži drugačiji tretman, Philips Lumea dolazi uz četiri različita nastavka, jedinstveno zaobljena za optimalne rezultate na različitim dijelovima tijela. Nastavci su različitim dijelovima tijela prilagođeni oblikom, veličinom prozorčića i filtera, senzor SmartSkin prepoznat će vaš tip kože, a 15 minuta bit će dovoljno za tretman cijelog tijela. Philips Lumea najbolje funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo bijele do tamnosmeđe.

Želite li biti sretnica koja će osvojiti Philips Lumea Prestige uređaj, prijavite se na natječaj ‘Osjeti slobodu uz Philips Lumeu’ portala Cosmopolitan.hr. Autorici najboljeg odgovora što za vas znači biti slobodna i spontana, bit će nagrađena uređajem, a dobit će i priliku na jedan dan postati Cosmo blogerica. Još 10 sretnica imati će priliku osvojiti druge vrijedne Philips nagrade te mogućnost za sudjelovanje na Philips i Cosmopolitan eventu koji će se održati u svibnju.

Prijaviti se možete ovdje.

Philips Lumea Prestige predstavljen u StorySupercafféu!

Preporučujemo