Svjetski poznati umjetnici Luka Šulić i Stjepan Hauser svojim nastupima oduševljavaju publiku diljem svijeta. Njihov umjetnički izričaj ruši granice između žanrova, od klasične i filmske glazbe, do popa i rocka. Upravo zato su ova dva vrhunska umjetnika sjajan izbor za zaštitna lica s.Oliver BLACK LABEL, prestižnu liniju koja utjelovljuje stil modernog muškarca. Vrhunski dizajn, kojeg nadopunjuju izvrsni materijali i elegantni krojevi namijenjen je svima koji žele izgledati elegantno i profinjeno, ali istovremeno se osjećati casual, opušteno i nenapadno.

Zahvaljujući raznovrsnosti ponude, od odijela za poslovne i svečane prilike u Suit Solution liniji, do ležernijih varijanti koje njeguju sportsku eleganciju u liniji Smart Supply, s.Oliver BLACK LABEL utjelovljenje je bezvremenskog stila i profinjenosti.
"Bilo nam je zabavno nastupiti i u ulozi modela jer je atmosfera na snimanju bila odlična i mi se zapravo savršeno nalazimo u s.Oliver filozofiji. Odjeća koju smo nosili na ovom snimanju je odjeća kakvu inače volimo nositi i u kojoj se dobro osjećamo, u slobodno vrijeme je to opuštena i sportska varijanta, a za nastupe su tu elegantna odijela. Bitno nam je da se osjećamo udobno, ali da izgledamo dobro u svakoj prilici", otkrili su svoje dojmove sa snimanja Luka i Stjepan.
Na svjetskoj turneji na kojoj upravo predstavljaju svoj novi album 'Score', poznati čelisti zasigurno će imati priliku pokazati omiljene s.Oliver kombinacije. Fotografije: Franjo Matković Video: Suzana Arslani