Sad već 'velika cura', Vera Monika, kćerkica pjevačice Ivane Marić, napokon je nakon tri dana stigla u svoj dom. Ivana je putem Instagrama pokazala kako izgleda zadovoljna beba kada je okružena svojom obitelji i jako sita. Vera Monika rođena je prošle nedjelje u KB Sveti duh, a Ivana je za cijelu liječničku ekipu imala samo riječi hvale. Već iskusna mama zna da tek sada, kada je bebica stigla kući, počinju one prave, slatke muke.

'Evo me doma ..bolje volje sam odmah! Tako izgleda ljudsko biće koje se napokon najelo nakon tri dana čekanja na mlijeko. Dojenje se bolno i lagano uspostavlja, sad samo treba izdržati', napisala je Ivana uz preslatku fotografiju svoje uspavane princeze.
‘Osjećam se odlično! Porod je protekao glatko. Vera Monika nam je došla četiri dana prije termina potpuno zrela i zdrava bebica’, ispričala je Ivana za Story.hr nakon porođaja.
Dodala je kako je suprug Vjeko bio čitavo vrijeme uz nju, te kako je za ime bebe odgovorna starija sestra Vita Marija.  ‘Ona je ta koja se među našim prijedlozima odlučila baš za tu kombinaciju. Htjeli smo da imaju iste inicijale i simboliku. Vera je izvedenica lat.veritas-istina, a za zaštitnicu smo izabrali sv. Moniku, zaštitnicu majki i obitelji’, objasnila je Ivana.

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric) on

Autor: D.P.
Foto: Instagram