KAO DA SUTRA NE POSTOJI Nisu mogli obuzdati strasti u javnosti

Par nije mario zbog pogleda znatiželjnih prolaznika

Glumica Hilary Duff, u prosincu je prekinula vezu s osobnim trenerom Jasonom Walshom i od tada nije dugo samovala. Novi muškarac u njezinom životu glazbeni je producent Matthew Koma. Vezu još uvijek nije službeno potvrdila, ali nije ni morala – paparazzi ih svako malo ‘uhvate’ zajedno, a svjetski mediji konstantno bruje o njihovoj romantičnoj vezi.

Glumica je u kemijsku čistionicu odnijela pola ormara

Tako su ‘golupčići’ sada fotografirani ispred kafića u Los Angelesu. To ne bi bilo čudno da u jednom trenutku nisu mogli obuzdati strasti već su se počeli ljubiti na cesti, bez obzira na poglede znatiželjnih prolaznika. Iako njezini obožavatelji i prijatelji brinu kako ide prebrzo iz veze u vezu, većina njih sretna je zbog poznate glumice i nadaju se kako je konačno pronašla muškarca svog života.

Podsjetimo, Hillary Duff sama odgaja sina budući da se s ocem djeteta, hokejašem Mikeom Comriejem, razvela 2015. godine nakon šest godina braka. Nakon mučne rastave, uslijedio je još jedan veliki šok za ionako disfunkcionalnu obitelj – u javnost je procurila informacija da je Comrie pod istragom losanđeleske policije zbog sumnje da je u svom domu silovao žensku osobu.

Autor: A.G.
Foto: Profimedia

ZDRAV ODNOS Glumica sinu na peti rođendan napisala dirljivu poruku

Preporučujemo