Kate Moss, umjesto najboljim vizažistima, vjeruje ovom beauty triku!

Ako znamo da će početkom sljedeće godine napuniti 44 godine, jako nas zanima što je tajna njezina mladolika izgleda

Ona je britanska ali i svjetska ikona stila, jedan od kultnih top modela zadnjih desetljeća i definitivno jedna od najutjecajnijih žena u svijetu mode i ljepote.
No, ako znamo da će početkom sljedeće godine, točnije 16. siječnja, napuniti 44 godine doista nas zanima koja je tajna njezina mladolika izgleda.
Ok, znamo da su joj na ‘usluzi’ najbolji vizažisti i stručnjaci za ljepotu, no kada je u nedavnom intervjuu za časopis Stella otkrila svoj najbolji trik za ljepotu – shvatili smo kako je toliko jednostavan ali učinkovit da ga vrijedi (potpuno besplatno) i isprobati.

U PAKLU ALKOHOLA Slavna manekenka pokušava srediti život

Naime, Kate svoj mladenački svjež izgled u prvom redu duguje ritualu ‘uranjanja lica u led’.
Supermodel u hladnu vodu stavi kockice leda i nekoliko kriški svježih krastavaca te naizmjenično uranja lice. Kriškama krastavca dodatno masira lice te se kune kako joj ovaj ritual fantastično pomaže u smanjivanju natečenosti kože te prirodnom zatezanju lica.
Poznato je kako supermodeli svakodnevno provode sate i sate pod teškom, profesionalnom šminkom. Zato je Kate, unatoč burnoj mladosti i poprilično razuzdanom životu, zadnjih godina postala velika pobornica – jednostavnosti i što prirodnijeg izleda.
Pa kada nije na snimanjima ne koristi make up a redovito si priušti masažu i čišćenje lica.

N. P.
Fotografije Profimedia

NITKO IM NE TREBA: One TO rade same

Preporučujemo