Slavni Ewan McGregor posljednjih je mjeseci na meti javnosti zbog afere sa znatno mlađom kolegicom, Mary Elizabeth Winstead. S bivšom suprugom, Eve Mavrakis, škotski glumac ima četvero djece, a  jedna od njegovih kćeri nije mogla odoljeti da javno ne zamjeri ocu. Esther McGregor, njihova 15-godišnja kći, opjevala je očevu prevaru u videu koji je objavila na Instagramu.

Kako Eve od razvoja cijelog skandala nije željela komentirati sporne događaje te je zamolila medije za razumijevanje, Esther se nije mogla pomiriti s majčinom šutnjom. 'Probudila sam se usamljena i dala si malo vremena, pročitala sam neke gluposti na internetu. Vidjevši te fotografije, počela sam plakati. Sretan mi rođendan – jesam li u pravu?', pjeva Esther u svojoj autorskoj pjesmi posvećenoj ocu. 'I ne znam kako oprostiti i ne znam mogu li. Uništavajući mene, tebe bi trebalo učiniti muškarcem?' nastavlja mlada plavuša kojoj smeta što njezina majka nije htjela ništa pričati o nastaloj situaciji.
Kći slavnog glumca iskritizirala njegovu prevaru kroz autorsku pjesmu
Profimedia 
Uz Esther, Eve i Ewan su za vrijeme 22-godišnjeg braka dobili još troje djece - 20-godišnju Claru, 16-godišnju Jamian te šestogodišnju Anouk. Nakon što se par rastao, skrbništvo nad djecom otišlo je u majčine ruke, a glumac je odselio u novi dom u društvu svoje nove bolje polovice. Autor: A.S. Foto: Instagram