Nedvojbeno je kako je lijep i njegovan izgled imperativ današnjeg društva. Ljepota je postala vrlo važan čimbenik u stvaranju mišljenja o određenoj osobi, uspješnoj poslovnoj karijeri, ali i  svakodnevnim životnim situacijama. Tih su činjenica u potpunosti svjesne suvremene žene koje, ukoliko žele izgledati lijepo i njegovano, moraju pridavati nužnu pozornost svom izgledu.

Tragom priče o ljepoti vlasnica Katarina Nerovčić otvorila je salon ljepote Kety BeautyNails, novo hit mjesto za uljepšavanje notkiju u gradu, koji će, sigurni smo, udovoljiti najrazličitijim željama i potrebama  klijentica. Nova oaza ljepote privući će brojne žene koje traže mjesto za uljepšavanje, opuštanje i uživanje - za bijeg od stresne svakodnevnice.  

Story 4298
Novootvoreni salon za nokte Kety BeautyNails koji se nalazi na samom Britanskom trgu u Zagrebu, smješten u ugodnom i opuštajućem ambijentu, nudi kompletnu uslugu uređenja noktiju poznatih svjetskih brendova  CND Shellac, O P I , ProNails. Vlasnica salona njegom noktiju bavi se već 10 godina pa se njezinim spretnim rukama možete bezbrižno prepustiti, a vaši nokti zasjat će u potpuno novom sjaju.
Story 4298
Vrijeme je darivanja te u skladu s tim duhom Kety BeautyNails vam nudi mogućnost besplatnog uljepšavanja noktiju. DOBITNICE NAGRADNOG NATJEČAJA:
Ksenija Vuzdar - produzavanje noktiju gelom ili tipsama + gel u boji za Vas i 2 prijateljice
Višnja Petek - Uljepšavanje noktiju po želji za Vas i 1 prijateljicuMateja Pleša - Trajni lak Shelacc
Pravila nagradnog natječaja pogledajte OVDJE, a ne zaboravite lajkati i Facebook stranicu!